2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بخادت برمیگرده نگران نباش

بهش گفتم اگه دوسم داشتی حرفایی نمیزدی که میدونی روش حساسم

گفت یاد بگیر حساس نباشی

گفتم‌ دیگه خسته شدم دلم ارامش میخواد نه اینکه همش بترشم الان چه حرفی میخوای بزنی که ناراحتم کنی

بهش گفتم تو که هنوز مهم نیست واست طرف مقابلت حساسه ناراحت میشه چرا وارد رابطه شدی از اول؟ گفت اشتباه کردم

منم گفتم باشه خدافظ و اونم گفت خدافظ

بعد از یکسال و‌نیم خاطره همه چیز تموم شد💔

مطمئن باش پاداش شجاعت خوشبختیه تجربه کردم که میگم .من یه روزی محکم وایسادم و گفتم نمیخوام تازه من عقد بودم ۳۰ سالمم بود همه جلوم وایسادن گفتن این موقعیت داره تو هم سنت بالاس دیگه برات پیش نمیاد باید زن یکی شی بچه داشته باشه و از این حرفا ولی من تصمیممو گرفته بودم از اولم دوسش نداشتم به خودشم کفته بودم همه هولم دادن گفتن وضعیش خوبه بعد از عقد علاقه بوجود میاد ولی نیومد و منم با دردسر و چند ماه دادگاه جدا شدم خیلی دوران سختی بود ولی هفت ماه بعدش با شوهرم آشنا شدم و این بار هم عاقلانه تصمیم گرفتم هم عاشقانه الان همه خانوادم میگن خدا رو شکر که اون موقع رو حرفت موندی

مطمئن باش پاداش شجاعت خوشبختیه تجربه کردم که میگم .من یه روزی محکم وایسادم و گفتم نمیخوام تازه من عق ...

شما دوسش نداشتی من دوسش داشتم من ایندمو با اون میدیدم

بخدا براش بهترین بودم

نتونست حساسیتمو تحمل کنه

حساسیتی که بخاطر دوست داشتن بود😭

شما دوسش نداشتی من دوسش داشتم من ایندمو با اون میدیدم بخدا براش بهترین بودم نتونست حساسیتمو تحمل ک ...

مهم‌اینه شجاع باشی و بخاطر آیندت بجنگی من ریسک بزرگی کردم دوست داشتن فقط یه احساسه من رو عقلمم پا گذاشتم نترس بهترش میاد تو زندگیت