2777
2789

سلام.

من باردارم و حدود پانزده روزه که به شدت رفلاکس دارم. البته مشکل خودم کنترل شده با دارو. اما همش نگرانم که آیا ممکنه بچه امم بعد دنیا اومدن دچار رفلاکس شدید بشه؟ 

اصلا ربطی داره ؟ اگر سوالم احمقانه است لطفا دلداریم بدین.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بالا میاری؟؟

من از اول تا اخر بارداری همش معدن م ترش میکرد و میسوخت 

دائما در حال خوردن المینیوم ام جی بودم لامصب عین اب رو اتیش بود

دخترمم رفلاکس داشت ناجور با هیچ دارویی خوب نشد اینقدر بود که با مشورت دکتر از ۳ماه و بیست روزگیش بهش لعاب برنج دادم 

دلداری کافی بود؟ دلداری لازم نیست. شما فکر کن رفلاکس داره. که ایشالله نداره. بچه قراره بیاد رفااکس نداشته باشه هرارجور برنامه دیگه داره. شما اول از همه قوی کن خودت رو و وسواس و استرس رو از خودت دور کن

دلداری کافی بود؟ دلداری لازم نیست. شما فکر کن رفلاکس داره. که ایشالله نداره. بچه قراره بیاد رفااکس ن ...

خوبه یکی بزرگ کردم. این بچه دوممه😁😉آره میدونم بچه ها خیلی معضلات دارن...اما رفلاکس خیلی سخته. دختر خواهر شوهرم داشت. من چشمم ترسیده.

بالا نمی اوردم فقط معدم میسوخت و ترش میکرد فکر کنم به همینم رفلاکس میگن

بله...ترش کردن...خیلی پس شدید نبوده...چون مال من بالا میاد. مری ام و توی گوشام سوخته.

نه عزيزم رفلاكس شما ربطي به بچه نداره..فقط از لحاظ ژنتيكي اگه از اول معده ي ضعيفي داستين ممكنه مثه شمابشه كه اونمً در حد احتمال..مثلا مادر من معده ي ضعيفي داشته و متاسفانه من اينو ازش گرفتم ولي خواهر برادرم نه ماشالا معده ي خوبي دارن..ابجيم باردار شد حتي يه بار ترش نكرد ولي من يكسره رانيتيدين و شربت ام جي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز