2777
2789
عنوان

کیا خودشون موهاشونو رنگ میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 39 پست
الان موها من که تا گودی کمرمه چندتا رنگ و اکسیدان میخاد ؟شما انجام میدین چقد نسبت به ارایشگاه فرق می ...

دوتا رنگ۵تا اکسیدان منم خودم میزارم خیلی خوب هم درمیاد پارسال رنگ مو عیدمو تو سایت گذاشتم همه تعریف کردن

دلم برای شب های شهرم تنگ است    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه موهامو خودم رنگ میکنم . موهات رو از وسط نصف کن .دست کش آشپزخونه بپوش و رنگ رو بریز تو سطل م ...

خب اونجوری ک ریشه موهاش زودتر روشن میشه!

قسمتایی ک دیر رنگ میگیرن انتهای مو هستن 

وااااا🙁 
الان موها من که تا گودی کمرمه چندتا رنگ و اکسیدان میخاد ؟شما انجام میدین چقد نسبت به ارایشگاه فرق می ...

اگه هم موهات بلنده میتونی پایین موهاتو یکم رنگ فانتزی کنی ....

بعد به رنگت واریاسون هم بخر 

دلم برای شب های شهرم تنگ است    

منم شوهرم برام میزاره.اول ساقه ها رو میزاره.بعد یکم بعد ریشه.هر وقت رنگ گرفت میشورم.الان پریشب 000 گذاشتم.امشب میخوام رنگ اصلیمو بزارم.تاحالام ارایشگاه نرفتم.برا هیچ چیز.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
 بگو من کامل راهنماییت کنم 

من موهام تا گودی کمرمه رنگ الانمم نسکافه ای متوسط هستش میخام یه رنگ کاکائویی دربیارم اهل دکلره و اینا نیستم واقعا ارایشگاه واسم زیاده میخام پول دستمزدشو برا نی نیم لباس بخرم حالا بگو چندتا رنگ و اکسیدان لخرم چه شماره ای بخرم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

عزیزم اگر رنگ خالی بخوای بذاری و ی رنگ معمولی مثل قهوه ای و مشکی و.... باید اکسیدان ۹درصد  بگیری اگر موهات رنگ مو رو زود باز میکنه اول از همه پایین موهات تا نرسیده ب ریشه  موهات رو رنگ میزنی . بعد ۲۰ دقیقه ریشه موهات میذاری بعد ده دقیقه موهات میشوری .

اگر رنگ روشن میخوای یا ی رنگی شبیه رنگ هایی ک با دکلره در میارن  . اگ دوست نداری دکلره بذاری باز 

باید  اول بارنگ  سه صفر موهات ب رنگ پایه برسونی  بعدش ترکیب رنگ مورد نظرت دربیاری مثلا ۳ میل قهوه ای ۱ میل صورتی یا مثلا زیتونی ۹  بعدازاینکه سرت با سه صفر به پایه رسوندی اونو میذادی رو سرت و رنگ مورد دلخواهت درمیاد 

پس این که میگن ریشه ها جدا رنگ بشه نمیدونم رنگساژ و اینا چیه

برای دکلره اوننجوریه اگه طبیعی میزاره یجا بزار من توحموم میرم ساقه هامو میزارم ماساژمیدم اخر سر چند دقیقه میزارم رو ریشم ولی من موهام دکلره اس رنگ ساژ میکتم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

من همیشه خودم میزارم برا دکلره لایت و اینا میرم ارایشگاه 

لوازم رنگ گذاشتن رو گرفتم با اونا میزارم دقیقا مث ارایشگرا 

فقط پشت موهامو یاد دادم ب همسرم اون میزاره

اول موهامو با گیره ب چن قسمت تقسیم میکنم بعد یدونه یدونه گیره هارو بازم میکنم رنگ میزارم درکل راحته

وااااا🙁 
اگه هم موهات بلنده میتونی پایین موهاتو یکم رنگ فانتزی کنی .... بعد به رنگت واریاسون هم بخر 

نه فانتزی نمیخام ساده میخام 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من اکثرا خودم رنگ میکنم دوسه ماه پیش رفتم ارایشگاه مش کردم الان دیگه  رنگ گرفتم فقط رنگساژ کنم.میریزم تو سرم ده دقیقه ماساژ میدم بعد میشورم.البته این واسه رنگساژه

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
 عزیزم اگر رنگ خالی بخوای بذاری و ی رنگ معمولی مثل قهوه ای و مشکی و.... باید اکسیدان ۹درصد &nbs ...

اکسیدان ۹ درصد چندتا؟؟من یکساله رنگ نکردم نمیدونم زود باز میکنه یا نه

همه جای سرت میگیره چند دقیقه ماساژ بدم ریشع رو موهام تا گودی کمرمه

بله همه جاش رنگ میگیره . ببین پس از دو تیوب رنگ و دو و نیم اکسیدان استفاده کن کم نیاری . به دستور تیوب رنگ دقت کن ببین چقد باید بمونه. بستگی به جنس موهات هم داره که زود رنگ میگیره یا دیر 

هیچ