2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حد مرگ نمیتونم راه برم حتی😕 دله نمیدونم به رون لعنتی چیکار داره کلا سست میشم از کمر به پایین انگ ...

خخخخخخخخخخخ دله دیگه به همه جای ادم کار داره عزیزم اب گرم خیلی موثره خصوصا برای پا

خخخخخخخخخخخ دله دیگه به همه جای ادم کار داره عزیزم اب گرم خیلی موثره خصوصا برای پا

کیسه اب گرم میذارم ،رو بخاری میشینم هییییچ فایده نداره فقققط قرص شیافم میذاشتم ولی خیلی حس مزخرفیه دیگه فقط قرررص

کیسه اب گرم میذارم ،رو بخاری میشینم هییییچ فایده نداره فقققط قرص شیافم میذاشتم ولی خیلی حس مزخرفیه د ...

عزیز یک بار شیاف از واژن بزار راحت کل درد رو از بین میبره من نه ده روز پریود در متاه دارم دوبار میزارم اب روی اتیش تو یکبار بزرا کلا دیگه درد رو نمیفهمی

نمیتونم  دخترم 😕خودمم با ترس میشورم😂😂

خخخخخخخخخخخخخخخخخ چه ربطی داره دختر منم دختر بودم میترسیدم دکتر گفت ربطی نداره یه بار هم برو دکتر بپرس اگر هم نمیخوای این ها رو مصرف کنی دوسه روز قبل از پریودت بومادران بگیر بجوشون بخور عالیه یا عرق کاسنی یا دارچین و گزنه

خخخخخخخخخخخخخخخخخ چه ربطی داره دختر منم دختر بودم میترسیدم دکتر گفت ربطی نداره یه بار هم برو دکتر بپ ...

اصن از دکتر زنانم میترسم نمیدونم چیکار کنم😕😕حتی برای نوع ... میترسم برم😶😢

منم شنیدم وقتی عروسی کنی خوب میشی من الان چهار ساله عروسی کردم ولی فرقی با قبلم نکردم دل ام درد می ...

بچه دارم شدی؟؟

بعضیا بعده زایمان خوب میشن

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏