2777
2789
عنوان

لنز رنگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 37 پست
من‌یه عمره فرشلوک استفاده میکنم سه تارنگ داره کلا عسلی آبی سبز،مال شما عسلیشه، برو‌تو فروشگاه نهایتش ...

وای عشقم مرسی انگلیسیشو میتایپی نرم اشتباه بگم ضایع شم😁😁😁

😈😈...Well Well

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس عزیزم

و اینکه من خودم سیاهی چشمم کوچیکه و این لنز بزرگتره واسه همون چشممو درشت تر میکنه اینا سایز دارن مثلا باید بگم بزرگشو میخام یا همه یه جورن؟؟ 

😈😈...Well Well
دوستم ارایشگر من گفت لنز 100 ساعتیه درسته؟؟ شما چند وقت به چند وقت لنزتو عوض میکنی ینی یکی دیگه میخر ...

اره اینا بهشون میگن صدساعته بهتره زودبه زودعوض شن‌ولی خب من شده شش ماهم استفاده کردم مثلا روزی یکی دوساعت ولی دیگه اینکارو‌نمیکنم‌😊من اینجوری نیستم‌صبح تاشب لنزتوچشمم باشه چشمام خیلی حساسه ولی چون عاشق چشم رنگی ام میذارم کلا نقطه ضعفمه🤪

اخییییییییی عزیزم من بین لنزام یه مدل ازین لنزم دارم (این لنزا ارزونه بخاطر بافتش، برو لوازم ارایش فروشیا بهت کاتالوگ میدن رنگ عسلیشم دارن!)

من الان رنگ سبز اقیانوسیشو دارم وایسا برات عکس و مارکشو بذارم

متولد باکو! مقیم ایران! عشق شهرت:))))) روانکاو و بازیگر تئاتر، علاقه مند به حوزه ی زیبایی (دوره های تخصصی آرایش و گریم گذروندم). (زیبا اسم اصلیم نیس و اسم مستعارمه!)
اخییییییییی عزیزم من بین لنزام یه مدل ازین لنزم دارم (این لنزا ارزونه بخاطر بافتش، برو لوازم ارایش ف ...

وای چ نازه عکس که گذاشته باشین ندارین ببخشید میخام ببینم تو چشم چجوریه😁راستی قیمتش چجوریه؟ 🙄

😈😈...Well Well