من دارم ولی اصلا استفاده نمیکنم چون خیلییییی درد داره من که تحملشو ندارم حداقل موم یه لحظس تموم میشه میره 😐و اینکه با اپلیدی بعد یه مدت موهای زیرپوستی درمیاری
من بهترین مارکو گرفتم یبارم ازش استفاده نکردم درد داره تازه جالبم نمیزنه بنظرم موم و ژیلت بهتره،ولی زن داداشم میزنه راضیه اون کلا پوست کلفته ولی من تحمل درد ندارم مخصوصا اپلیدی ک یک ساعت باید هی ببری و بیاری طول میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۷ساله استفاده میکنم فلیپس گرفتم .راضیپ خیلی حوبه.اما موم بهتره رنگ پوست رو هم شفاف تر میکنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
با اپیلیدی فیلیپس 😳 با کدوم سرش مو صورتت رو بر می داری؟ مو صورتت زیادتر نشده؟
سری مخصوص صورت داره
البتعه من ندارم من فقط پاهام و زیربغلم رو میزنم خیلیم راضیم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
مال من فقط دو سر داره یکیش شیو هست یکیش می کنه، منم تا حالا پاها و دست هام رو با سری که می کنه زدم ز ...
بااین سری که شماداری نه .اما سری مخصوص صورت هست من دیدم .بااونا نیزنن.اما اونروز فروشنده بمن گفت زیاد به کارنمیاد منم نگرفتم فقط یه سری داره که میکنه.بااون دست و پا و زیر بغام رو میزنم