2777
2789
عنوان

اپلیدی

206 بازدید | 16 پست

کسی اپلیدی داره ایا مثل مومک هست یانه  از ریشه در میاره چطوریه کسایی ک دستگاه اپلسدی دارن بیان 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

من بهترین مارکو گرفتم یبارم ازش استفاده نکردم درد داره تازه جالبم نمیزنه بنظرم موم و ژیلت بهتره،ولی زن داداشم میزنه راضیه اون کلا پوست کلفته ولی من تحمل درد ندارم مخصوصا اپلیدی ک یک ساعت باید هی ببری و بیاری طول میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷ساله استفاده میکنم فلیپس گرفتم .راضیپ خیلی حوبه.اما موم بهتره رنگ پوست رو هم شفاف تر میکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
با اپیلیدی فیلیپس 😳 با کدوم سرش مو صورتت رو بر می داری؟ مو صورتت زیادتر نشده؟

سری مخصوص صورت داره

البتعه من ندارم من فقط پاهام و زیربغلم رو میزنم خیلیم راضیم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سری مخصوص صورت داره البتعه من ندارم من فقط پاهام و زیربغلم رو میزنم خیلیم راضیم

مال من فقط دو سر داره یکیش شیو هست یکیش می کنه، منم تا حالا پاها و دست هام رو با سری که می کنه زدم زیر بغل هم با شیو، 

صورت رو هم میشه زد؟ 

مال من فقط دو سر داره یکیش شیو هست یکیش می کنه، منم تا حالا پاها و دست هام رو با سری که می کنه زدم ز ...

بااین سری که شماداری نه .اما سری مخصوص صورت هست من دیدم .بااونا نیزنن.اما اونروز فروشنده بمن گفت زیاد به کارنمیاد منم نگرفتم فقط یه سری داره که میکنه.بااون دست و پا و زیر بغام رو میزنم

با اپیلیدی فیلیپس 😳 با کدوم سرش مو صورتت رو بر می داری؟ مو صورتت زیادتر نشده؟

بله با همون که از ریشه میکنه  البته درد داره ول ی روز قرمز هست ولی تا نزدیک یک ماه راحتم  برای پوستم خیلی خوبه شنیدم  .

اون سرش که میتراشه زیاد میکنه