2777
2789
عنوان

اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 45 پست
توکه پهلو داری یعنی چربی داری اینجوری لاغر میکنی عضله میسوزونیی چربیتپمیمونه باید ورزش هوازی کنی پرو ...

فک کنم شما قدت بلنده . هوازیم کار میکنم . با دمبل یا بدون دمبل و غذامم کم کردم . ونوستاتم میخورم 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم شما قدت بلنده . هوازیم کار میکنم . با دمبل یا بدون دمبل و غذامم کم کردم . ونوستاتم میخورم&nbs ...

من 166,باید فرم بدنتو بشناسی باتوجه به اون ورزش کنی و رژیم بگیری 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
وزن کشی شب کاذبه

خداکنه . من اگه بشم ۵۳ کیلو خیلی عالیه ولی تمام بافت سینه هام ازبین رفته . من نمیدونم چرا لاغر میشم فقط سینه هام اب میشه 

خداکنه . من اگه بشم ۵۳ کیلو خیلی عالیه ولی تمام بافت سینه هام ازبین رفته . من نمیدونم چرا لاغر میشم ...

دارم میگم که بد لاغر میشی حتما پروانه بزن با دستگاه پرس سینه کار کن یه برنامه خوب بگیر

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
۱۶۱ 

خب کوتاه نیستی وزنتم نسبت به قدت خیلی کمه شما نهایتا باید پنجاهو پنج باشی ،پروتیین زیاد مصرف کن که بقیه اندامت چاق یشه ورزش هوازی بکن که چربیات بریزه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خب کوتاه نیستی وزنتم نسبت به قدت خیلی کمه شما نهایتا باید پنجاهو پنج باشی ،پروتیین زیاد مصرف کن که ب ...

هوازی میشه همون پروانه و جامپینگ جک و اینا دیگه ؟ درسته ؟

هوازی میشه همون پروانه و جامپینگ جک و اینا دیگه ؟ درسته ؟

ن یه دستگاهی هست تو بدنسازی که میشینی دوتا دستاتو  باز و بسته میکنی  با دستی های استگاه به سیته فشار میاد اونو کار کن کهدسینت بره بالا

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
ن یه دستگاهی هست تو بدنسازی که میشینی دوتا دستاتو  باز و بسته میکنی  با دستی های استگاه به ...

اره اونو کار کردم خیلیم سفت میکنه .. مرسی گلی