2777
2789
چقدر امضات دوست داشتنیه، با تمام وجودم از خدا میخوام خیلیییی زود یه فرشته کوچولوی ناز بهت هدیه بده، ...

قربونت برم خواهر عزییییزم...

ممنونم..

خیلی خوبید شما..ممنون بابت دعای قشنگت.💐💛

ان شاءاللههههه

خیییییلی دلم واسه بچه نداشتم تنگ شده😔

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
واااییی مبااااارکه😍😍😍😍😍😍 من امروز رفتم سنو برا اولین بار نی نیمو دیدمو قلبشو شنیدم اینقد گریه ...

تبریک میگم عزیزم...

امروز قشنگت ترین صدای دنیا رو شنیدی...

خوش ب سعادتت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر 4 ساعت دو برابر وزنش استامینوفن بده

عزیزم کاش هیچوقت ب کسی نگی استامیتوفن بدون اینکه بدونی مشکلش چیه بده

ممکنه نارسایی کبد بده مخصوصا برای کوچیک ترها

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
یه آن از بچه خیلی بدم اومد!سختی بزرگ کردنش و شب بیداری و....😣😩 خدایا خودت نیروشو بده

من بچه دار بشم همه رو با جون دل قبول میکنم

الهی آمین یه حس آنی بود...یه تنفر لحظه ای...یاد خستگیاش و دنگ و فنگاش ، از خود بی خودم کرد خدایا ت ...

عزیییییزم اشکال نداره...گاهی این حس ها میاد و میره ولی حتی بنظر من ب زوبونم نباید بیاری...

الان شما زایمان کردید؟ یا ۲روز مونده زایمانتون؟.

راستش من اینقدر تو این چند سال سر ناباروریم اذیت شدم و در ب در دکترا بودم ک حاضرم شبانه روز بیدار باشم ولی بچم‌بغلم باشه

عزیییییزم اشکال نداره...گاهی این حس ها میاد و میره ولی حتی بنظر من ب زوبونم نباید بیاری... الان شما ...

این در ب دریا مال یه دختر ۲۲سالس؟!باورم نمیشه؟!این کمترین سن برای مادر شدنه پس چرا انقدر نا امید؟؟

اره عزیزم اخر ۳۹ هفته هستم.نمیدونم چرا یه آن اینجوری کفر گفتم چون واقعا خستم از فکر ب اون اذیتای بچه

این در ب دریا مال یه دختر ۲۲سالس؟!باورم نمیشه؟!این کمترین سن برای مادر شدنه پس چرا انقدر نا امید؟؟ ...

این بخاطر اینه ک ب زایمان نزدیک شدی عزیزم...رفع میشه...وقتی تی نی بغل بگیری همه چی یادت میره...

چی بگم والا..۱۹سالم‌بود سقط داشتم بعدش باردار نشدم و بخاطر اینکه بدونم علتش چیه رفتم پی دکتر و دوا و درمون..

خودم بوشهرم..دکترای اینجا رو همه امتحان کردم.فایده نداشت،،رفتم شیراز...بعدش رفتم یزد..میخواستن منو ببرن تو سیکل آی وی اف ک آزمایش تیروئیدم نرمال نبود خیلی بالا بود...

الان نرمال شده..قراره بعد عید برم یزد..خیلی دلم شکسته.خودمم باورم نمیشه تو این سن کم این باشه حال و روزم..بهم گفتن خانم شما نازا هستید چون الان ۳ساله ک باردار نشدید..شوهرم آزمایش ااد مشکل داشت..

کاش میشد قبل از رفتم ب یزد خدا واسم معجزه کنه😔

این بخاطر اینه ک ب زایمان نزدیک شدی عزیزم...رفع میشه...وقتی تی نی بغل بگیری همه چی یادت میره... ...

شوهرتم میگی مشکل داشته؟

آخه کی ازدواج کردی ک ۱۹ سالگی سقطم داشتی؟

تو ک چندجارو امتحان کردی اگر نشد ؛ یه سرم پیش طب سنتی روا زاده توی تهران بیا با بادکش و زالو برای القای روند بارداری عمل میکنن.شاید نتیجه داد.چون با این سن کم و نهایت جوانی اصلا نمیشه اسمشو نازایی گذاشت و قطعا درمان پذیره

دکتر خودمم خانم نسیم سنجری هست اونم متخصص باروریه.دکتر زبر دست و توانا و البته مهربون و خوش روییه

اره گلم شاید نزدیکش شدم یکم ترسیدم.تروخدا دعام کن ذوقم برگرده

تبریک میگم عزیزم... امروز قشنگت ترین صدای دنیا رو شنیدی... خوش ب سعادتت

انشاالله شما وهمه منتظرا هم این لحظه هارو میبینید.... من واقعا خدامعجزه کرد برام فکرشو کن بعد۵سال ک همه دکترا ناامیدم کرده بودن فقط میگفتن شاید با کاشت نتیجه بگیری بعد من منتظر بودم پریود بشم تا کاشتو انجام بدم ولی در اوج ناباوری دیدم پریود نشدمو باردارم....دقیقا تو یکی از تاپیکا اینجاهم بچه ها مجبورم کردن تست بزنم اصلا باورم نمیشد ک خدا به من طبیعی بچه داده اونم وقتی ک واقعا ناامید بودمم ....انشاالله شماهم مثل من سوپرایز میشید خدا ی نی نی سالمو شیطون میزاره بغلتون 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
انشاالله شما وهمه منتظرا هم این لحظه هارو میبینید.... من واقعا خدامعجزه کرد برام فکرشو کن بعد۵سال ک ...

عزیییییزم

اشکام سرازیر شد...

خداروشکر 

چ معجزه قشنگی💖

خدا نی نی رو سالم بذاره تو بغلت عزیزم...

ب منم گفتن باید برم واسه کاشت 😔 بعد از عید قراره برم..

میدونم خدا داره حال این روزای منو میبینه و میدونم ک میدونه منتظر معجزه از طرفش هستم..

کاش لایق معجزه باشم و خدا بهم لطف کنه..

حال دلم اصلا خوب نیست ای روزا.

شوهرتم میگی مشکل داشته؟ آخه کی ازدواج کردی ک ۱۹ سالگی سقطم داشتی؟ تو ک چندجارو امتحان کردی اگر نشد ...

اره عزیزم چند وقته فهمیدم شوهرم مشکل داره...

همون اول ازدواج باردار شدم،ناخواسته بود...من بچه نمیخواستم همون اول.‌ولی خدا داد و ازم گرفت متاسفانه... و بعدشم ک نشد ک نشد...

کاش شرایط اومدن ب تهران رو داشتم..راهم خیلی دوره و شوهرم کارمنده و مرخصی نداره ک بتونم بیام تا تهران...

کاش ی روزی خدا واسه من معجزه کنه..

خسته ام....