دارم دیونه میشم ازطرفی شرایطم بدازی طرف ازطرف خانوادم اذیت میشم هیچ کس من درک نمیکنه ازهمه نظرفقط منم ک تحت فشارم ...چراهمه به فکرخودشونن...چرای ادمایی میان ادم نصیحت میکنن ک خودشون خطاکارن...چرا من بااین همه مشکل نمیمیرم؟چراهمش امیدوارم؟چرااااااا؟؟؟
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اگه مطمئنی صلاحتو میخوان و حرفاشون به نفعتونه ، چه ایرادی داره گوش کنید؟اگه نه که یه گوشتون در باشه یکی دروازه .
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻