زندگی خوبی دارم خداراشکر شوهرخوبی دارم کار خوبیم دارم .اما از شهری ک توشم ناراضیم شهر کوچیک .خونه های حیاط دار.مغازه ها ردیف کنار هم.من شهر بزرگ میخام با اپارتمان های بلند و پاساژای غول.بدم میاد از اینجا .کاش من تهران یا مشهد ب دنیا میومدم
تهران مثل یه قاتله که نشسته رومون و میخواد سر ادمو از تنش جدا کنه.
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخ نه زندگیم تلخ نیس ولی تو شهر دهات طورم ی حس بدی دارم
منم مث خودتم از شهر کوچیک و روستا طور بدم میاد دلم می گیره شدید خودم کرج زندگی می کنم گاهی که می ریم پیش خانوادهدشوهرم تو روستا واقعا دلم می گیره حوصلم سر می ره اصلا طاقتم نمیاد اصلا دلم برا ترافیک هم تنگ می شه 😂
کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
تهرانیا عاشق خونه حیاط دارن منم تو شهر کوچیکی زندگی میکنم شهرمون فقط یدونه دکتر زنان داره متخصص های دیگشم شیفتی میان بیمارستان وکلی سختی دیگه ولی خیلی بهتر از شهرای بزرگه
تو تهران دیگه خونه ی حیاط دار پیدا نمیشه، اگر پیدا شه راحت بالای متری ۲۰ ۲۵۰ تومن هست.
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐