2777
2789
عنوان

مامانای پسملی یه لحظه بیاید لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 55 پست
من که اصلا حالت تهوع نداشتم ازچیزترشم زیاد خوشم نمیاد ولی ازصبح تا شب دوکیلوشرینی میخوردم اشتهامم خی ...

چ جالب 

سردرد داشتی 

احساس سبکی داشتی

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاول بارداری  تمایل به شیرینی داشتید  تهوع و سردرد چی  احساس سبکی

الان از اولش برات میگم

از هفته ششم حالت تهوعم شروع شد.۳ماه اول هیچی نمیخوردم غیر از لواشک و فقط معده درد داشتم و دائم زیر سرم بودم از همه ی غذاهاهم بدم میومد.از خونمونم بدم میومد حتی یخچال آشپزخونه و کاشیا😅 همشم خوابم میومد.از ۳ماه دوم دیگه لواشکو آلوچه زیاد نخوردم فقط میلم به شیرینی کشید و اون حالتامم کم شد..معده دردم خوب شد اما سرگیجه بهش اضافه شد.۳ماه سومم همچنان شیرینی میخورم غذامم خییییییلی زیاد شده از هیچی بدم نمیاد اما پادردو کمر درد و نفخ معده و این چیزا امونمو بریده.دهنمم همش خشکه و تکرر ادرارم دارم.خدا بخیر کنه تا آخرش

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
ازاول بارداری  تمایل به شیرینی داشتید  تهوع و سردرد چی  احساس سبکی

اوایل احساس سبکی داشتم اما هرچی میگذره سنگین تر میشم.راستی اینارم یادم رفت بگم ک نفسمم خیلی سخت میاد.از اولم تپش قلب داشتم هنوزم دارم.بچمم هم سمت راسته هم چپ.ینی بیشتر سمت راسته ولی آخرین بار ک رفتم معاینه چپ بود

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

من سردخترم اصلاحالت تهوع نداشتم عاشق ترشیجات بودم ازشیرینی تاماه۶بدم میومدلب نمیزدم خوابم خیلی خیلی زیادبودهمیشه گرسنه بودم بی حال نبودم وتقریباتاپایان بارداری نفهمیدم چجوری گذشت.گردنم خیلی سیاه شدازماه هفتم بینیم ورم کردشکمم تاماه۵اصلامعلوم نبودک باردارم.الان دومی روحاملم پسرهازماهسومم تابلوبودک حاملم عاشق خیارشوربودم یعنی نیم کیلوخیارشوروتوده دقیقه میخوردم عاشق چیزای شورشدم ازترشی بیزارشدم تاماه۶ک بازعاشق شیرینی شدم ولی دیابت بارداری داشتم نمیخوردم دماغم به شدت بزرگ شده وانگارروی بینیم پرازخون ومویرگ کل بدنم تیره شده هیچ تغییری دررشدموهای بدنم ایجادنشدسرپسرم اوایل بارداری بشدت سرگیجه وحالت تهوع داشتم تاماه سوم

دوس دارم بچه م سالم و بعد پسرباشه 

حالت تهوع ندارم 

شکمم احساس سبکی میکنم 

همه جی میخورم ولی نمایلم به شوری و ترش بیشتره 

سردرد داشتم 

هفته هفتمم اما شکمم به این زودی اومده جلو

بنظرتون میشه حدس زد بچه م چیه 

من سردخترم اصلاحالت تهوع نداشتم عاشق ترشیجات بودم ازشیرینی تاماه۶بدم میومدلب نمیزدم خوابم خیلی خیلی ...

جالبه واقعا راسته سیستم بدنی هرکسی فرق داره 

بعضی ها عاشق شیرینی بعضی هم ترشی 

بعضی ها تهوع دارن بعضی ها ندارن 

ان شاالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم 

برا منم دعا کن بچه م سالم باشع و بعد پسر 

دوس دارم بچه م سالم و بعد پسرباشه  حالت تهوع ندارم  شکمم احساس سبکی میکن ...

من ک هنوزم تهوعم خوب نشده.متاسفانه جزو اون دسته از خانوما هستم ک همه ی ۹ماهو حالت تهوع دارن.هنوزم دمیترون نخورم بالا میارم

اوایل احساس سبکی داشتم اما هرچی میگذره سنگین تر میشم.راستی اینارم یادم رفت بگم ک نفسمم خیلی سخت میاد ...

منم تپش قلب و سرمو میزارم زیر پتو یهو تنگی نفسم میگیره 😥

دکتر گفت مشکلی نیس

جالبه واقعا راسته سیستم بدنی هرکسی فرق داره  بعضی ها عاشق شیرینی بعضی هم ترشی  بعضی ها ت ...

ایشالا هرچی دلت میخواد همون بشه عزیزم.و البته سالم باشه

من ک هنوزم تهوعم خوب نشده.متاسفانه جزو اون دسته از خانوما هستم ک همه ی ۹ماهو حالت تهوع دارن.هنوزم دم ...

واااای  چ بد 

کسایی ک تااخر تهوع دارن میگن ویتامین ب شش فکنم کم دارن درسته؟

ایشالا هرچی دلت میخواد همون بشه عزیزم.و البته سالم باشه

ان شاالله 

مرسی عزیزدلم😚😚😚😚😚