ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازاول بارداری تمایل به شیرینی داشتید تهوع و سردرد چی احساس سبکی
الان از اولش برات میگم
از هفته ششم حالت تهوعم شروع شد.۳ماه اول هیچی نمیخوردم غیر از لواشک و فقط معده درد داشتم و دائم زیر سرم بودم از همه ی غذاهاهم بدم میومد.از خونمونم بدم میومد حتی یخچال آشپزخونه و کاشیا😅 همشم خوابم میومد.از ۳ماه دوم دیگه لواشکو آلوچه زیاد نخوردم فقط میلم به شیرینی کشید و اون حالتامم کم شد..معده دردم خوب شد اما سرگیجه بهش اضافه شد.۳ماه سومم همچنان شیرینی میخورم غذامم خییییییلی زیاد شده از هیچی بدم نمیاد اما پادردو کمر درد و نفخ معده و این چیزا امونمو بریده.دهنمم همش خشکه و تکرر ادرارم دارم.خدا بخیر کنه تا آخرش
۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
ازاول بارداری تمایل به شیرینی داشتید تهوع و سردرد چی احساس سبکی
اوایل احساس سبکی داشتم اما هرچی میگذره سنگین تر میشم.راستی اینارم یادم رفت بگم ک نفسمم خیلی سخت میاد.از اولم تپش قلب داشتم هنوزم دارم.بچمم هم سمت راسته هم چپ.ینی بیشتر سمت راسته ولی آخرین بار ک رفتم معاینه چپ بود
۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی