2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 109 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصفهان .رهنان برای سرویس چوبی عالیه

حتما سرویست رو دومنظوره کودک نوجوان بگیر. گهواره سه منظوره بی استفاده میمونه.یک گهواره کوچیک برای کنار تخت خودتون براش بگیر

کریر بیشتر از یک ماه به کارت نمیاد من راضی نبودم

صندلی ماشین عالیه

لباس سه دست صفر .سه دست یک .

بقیه رو بعد بگیر

لباسایی بگیر ک جلو دکمه دارن

ایرانی خوب کم نیست .برای لباسایی ک زیاد استفاده نمیشن پول زیادی نده .ولی برای سایز بالاتر لباس خوب و گرون بگیر

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
هرچی خریدید کاربردی بود یا بعضی از موردها بود که از خریدش پشیمون شدید؟

منکه هنوز نینیم بدنیا نیومده ببسنم چیا استفاده میشه ولی همه چی خریدم  بخوایی عکساشم میزارم

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
اصفهان .رهنان برای سرویس چوبی عالیه حتما سرویست رو دومنظوره کودک نوجوان بگیر. گهواره سه منظوره بی ا ...

مرسی از راهنماییت، یه جا خوندم اگه بچه خیلی ریز نباشه ممکنه سایز صفر بدرد نخوره فعلا از دم خونه یه دست سایز صفر و یک دست سایز یک گرفتم ولی متاسفانه دگمه دار نیستند، تجربه نداشتم!!   

لباس بیمارستانی هم لازمه حتما؟

کالسکه ها خیلی گرون هستند مدل های خارجی، دلیجان رو از نزدیک دیدم زیاد از جنسش خوشم نیومد  برای همین یه کم سردرگم شدم  

ممنونم عزیزم لطف کردی

خواهش ميكنم

سوال داشتین ت ل گ ر ا م  ، از ادمینشون بپرسین  aghabozorg20@

ادرس کانال ت ل گ ر ا م  فروشگاه  سیسمونی آقابزرگ 

فقط قرار بود جابجا بشه، از ادمين كانال آدرس رو بگير حتما

عزیزم میشه بگی از کجاهای تبریز خریدی و چند شدن؟

از شهرستان خودمون خریدم هشترود ۹ میلیون فیکس

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

کمداش

تختش کودک نوجوان

گهواره اش تسمه دار یدونه هل بدی بقیشو خودش میره😁

مرسی از راهنماییت، یه جا خوندم اگه بچه خیلی ریز نباشه ممکنه سایز صفر بدرد نخوره فعلا از دم خونه یه د ...

جالبه شوهر منم گفت دلیجان خوب نیست

کالسکه رو گذاشت رو باربند و یادش رفت با بند کالسکه رو فیکس کنه

با سرعت بالا داشتیم میرفتیم که یه چیزی افتاد .دیدیم کالسکه اس .ولی جز اینکه چرخش در اومد .هیچیش نشد و دوباره چرخشو گذاشتیم سرجاش

پس جنس خوبیه ولی مسلما هر چی پول بدی اش میخوری !

بچه درشت هم نیاز به سایز صفر داره پسر من 4100 بود .من لباسای دکمه ای صفرش رو انقدر پوشیدم و شستم ک رنگشون پرید !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....