2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باریکلا به تو دختر گلم😁😘

خیلی ترسو ام یعنی میترسم یکی بیاد خونه ب ادم تعرً کنه فقط ترسم از همینه بخدا 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
خیلی ترسو ام یعنی میترسم یکی بیاد خونه ب ادم تعرً کنه فقط ترسم از همینه بخدا 

وقتی تنهایی طبیعیه گهگاهی فکر کنی ولی باید گذرا باشه یه وقت پر و بال ندی به این فکرا ها خوره میشه و آزارت میده. نکات ایمنی رو رعایت کن درارو قفل کن یه لامپم روشن داشته باش اصلا نمیترسی دیگه ترس معنی ندارد اون خودتی که داری هی خیال بافی می‌کنی .

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

وای چ وحشتناک.باور کن من دلم ریخت.خدا لعنتش کنه هر کی هست.ایشاللا هدایت بشه.ملت پاک روانی شدن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
به شوهرت بگو. باید بدونه بنظرم. درارم قفل کن. نترس. آیت الکرسی ام بخون. خدا محافظته.

فکر کنم ینفره ک قصدش ترسوندن منه 

ب شوهرم گفتم انقد ناراحت شد گفت یکی از دوستای ابلیسته منم فکر میکنم کار اون باشه چون بعد از اینکه با اون حرف زدم ۲ ساعت بعدش مزاحم پیدا کردم یعنی اصلا کسی نمیدونست من شب کاریای شوهرم بیدارم جز همسایه ها و اون دختره .اون از اولم با من دشمن بود قبلا همکار بودیم  توی محل کار با شوهرم اشنا شدم ازدواج کردم از اول از حسادت ما دوتا دیوونه شده بود 

هی خدا الان هم شماره دخترو رو پاک کردم از گوشیم چنین ادمی ک انقد ب من بدی کرده چه لزومی داره شمارش تو گوشیم باشه و به پیغاماش جواب بدم ک از نقطه ضعف من استفاده کنه چقد بی شعورن بعضیا ولی شکم ۷۰ درصد ب اونه شوهرمم اول اسم اونو اورد الان یک ساله ونیمه ازدواج کردم اصلا چنین چیزی نبوده تا اون بهم پیام دادنو شروع کرد مزاحم پیدا شد فکر میکنم خطم یکی از  هزاران خط خودش بود در هر صورت خدا جواب بده کار هر کی بوده من اخه ب کسی بدی نکردم 

وای چ وحشتناک.باور کن من دلم ریخت.خدا لعنتش کنه هر کی هست.ایشاللا هدایت بشه.ملت پاک روانی شدن

بخدا فکر کردم زنگ زدن باز خبر مرگ بدن تازه ۳ ماهم نیس لباس مشکی دراوردیم