2777
2789
من خودمم اسمم الهه شیوا جون منم رو بنر ننویسن بهتره😁😁😁😁😂😂😂

نه کربلایی الهه بدک نیست   

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
روز ب روز داره بدترم بخدا آدم ی اسمایی میشنوه بعضی وقتا فک میکنه بچه فضاییه🤣🤣🤣

دوستم میخواس اسم دخترشو بزاره ساندیاس ثبت احوال قبول نکرد اخه هیچ معنی نداشت 😁😁😁

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستم میخواس اسم دخترشو بزاره ساندیاس ثبت احوال قبول نکرد اخه هیچ معنی نداشت 😁😁😁

بزاره ساندیس نوستالژی هم میشه😥😥😥🤣🤣🤣🤣

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

امیدوارم قبول کنه ثبت احوال

عزیزم نگاه کردم اسم پاییزان بود اما پاییز نبود شما هم نگاه کن شاید هم موقع شناسنامه گرفتن قبول کردن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
عزیزم نگاه کردم اسم پاییزان بود اما پاییز نبود شما هم نگاه کن شاید هم موقع شناسنامه گرفتن قبول کردن

ای بابا پاییزان دوس ندارم چه بد نبوده 

ای بابا پاییزان دوس ندارم چه بد نبوده 

خودت هم ببین یه قسمت راهنمای انتخاب اسم  داره میتونی سرچ کنی

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
این حالت تهوع دست از سر من برنمیداره با اجازتون برم که طاقتی نمونده😁😁😁

اخییی منم داشتم پدرمو درآورد ..میگذره ..مادربودن همینه عزیزممم سختیشم شیرینه 

خودت هم ببین یه قسمت راهنمای انتخاب اسم  داره میتونی سرچ کنی

من اون اوایل نیکی دوس داشتم ولی همسر گفت پاییز منم دیدم قشنگه باشه ممنون نگا میندازم

تو سه ماه هستم هنوز کم نشده

من تا اخرای ماه چهارم بودم بعدش کم کم از بین رفت..اصن کل روزو سرجام دراز کش بودم مخصوصا صبا..نگران نباش خوب میشه 

من تا اخرای ماه چهارم بودم بعدش کم کم از بین رفت..اصن کل روزو سرجام دراز کش بودم مخصوصا صبا..نگران ن ...

قربونت امیدوارم ممنونم ایشالا خدا پسرتو حفظ کنه این پاییز ما رو هم نگه داره صحیح و سالم بدنیا بیاد فعلا با اجازه

قربونت امیدوارم ممنونم ایشالا خدا پسرتو حفظ کنه این پاییز ما رو هم نگه داره صحیح و سالم بدنیا بیاد ف ...

انشالله عزیزم از بارداریت لذت ببر بعدا دلت تنگ میشه واسه این روزا..مث من بارداری خیلی شیرینه مخصوصا از وقتی تکونای نی نی رو حس کنی😍😍😍 خدا حفظش کنه با مامان و باباش🌹😘خوشبخت باشید همیشه.