2777
2789
عنوان

اقای دکتر🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه بی در و پیکر راه ننداز که اول و آخر دختر ضرر میکنه. بعدا اگه ازدواج نکردی باهاش چون فامیلی چ ...

ن اصلا جوری نیس ک ببینمش

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
ای جانم ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی برام اره میگه بهم بگو  بعد گفتم پارتی دعوتم گفت مختلطه حق ن ...

ببين فقط هواست باشه

پسرا خوب بازي ميدن. يادت باشه اگه ميخاي مخشو بزني اصلا دل نبند 

منم بچه بودم دوست داشتم خودمو محك بزنم ببينم ميتونم كسيو مسخ خودم كنم يا نه... ولي اون تجربه و سنش بيشتر از شماست و يه جورايي شمارو تجربه كرده و روحيات دختري ب سن شمارو ميدونه. خيلي مراقب باش دلبسته نشي و ضربه نخوري... اگه هم اين وسطا شخصي پيدا شد دست ب نقد كه مناسب هست

اين دكي رو فراموش كن و برو سراغ زندگي واقعي

ببين فقط هواست باشه پسرا خوب بازي ميدن. يادت باشه اگه ميخاي مخشو بزني اصلا دل نبند  منم بچه ب ...

ای جان 

نه بابا اصلااااا دل بسته نمیشم بشمم یه روزه یادم میره خوبیم اینه😂

من خیر شاغل نیستم لیسانس کامپیوتر

به نظرم ولش کن بخدا ازرودلسوزی میگم حتی اگرهم ازدواج کنید چندروزبعدمیای تاپیک میزنی شوهرم با یه خانوم دکتردوست شدوبهم خیانت کرد بازم خودت میدونی عزیزم.

اما کلا دوست شدن بافامیل اونم ازاین نوعش که قصدش ازدواج نیست عاقبت خوبی نداره

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
ای جان  نه بابا اصلااااا دل بسته نمیشم بشمم یه روزه یادم میره خوبیم اینه😂

انشالله اينطوري باشي...ولي بدون بايد تو زندگيت از زندگي هاي بقيه درس بگيري،،، تاريخ هميشه تكرار شده

ولي همه درايت ندارن كه اشتباهات ديگران رو تكرار و تحربه نكنن... خلاصه خيلي خيلي مراقب خودت باش

و هميشه و هميشه در ارتباط با پسرا بسيار مودب و با شخصيت برخورد كن

اين خيلي مهمه 

صد امتيازه

انشالله اينطوري باشي...ولي بدون بايد تو زندگيت از زندگي هاي بقيه درس بگيري،،، تاريخ هميشه تكرار شده ...

خیلی ممنون

چشششم حتما

به نظرم ولش کن بخدا ازرودلسوزی میگم حتی اگرهم ازدواج کنید چندروزبعدمیای تاپیک میزنی شوهرم با یه خانو ...

چی بگم

درسته ممنونم

😂😂😂😂😂  و چطور؟

نمیدونم والا    ،ی راه بت پیشنهاد میدم من خودم دوسدارم دکتر بشم ولی نمیشه میخام بخونم پرستاری بشم وقت استراحت میرم تو بخش دکترا چایی میخورم دکترم تور میکنم میشم خانم دکتر ،فشار کنکوره چرت و پرت میگم