2821
2789
عنوان

چالش چاق شدن 2(*ماه پیشونی و دوستان با اراده*)

| مشاهده متن کامل بحث + 756599 بازدید | 42099 پست
منو همسرم آخر شب میخوریم ... همسرم میگه برام سخته بیدار شم ولی خونه مادرم میرم حتما سحری بیدار میشم ...

من یا باید اخر شب بخورم یا باید تا خود سحر بیدار بمونم اگه بخوابم و بلند شدم یه لقمه هم نمیتونم بخورم

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
بچه ها من چیکارکنم ظهرچلوگوشت خوردم شامم چلونرغ دعوت بودم سحر فکرنکنم جا داشته باشم

حتی اگه شده با غذات یه ذره ترشی بخور ولی سحری رو حتما بخور ترشی اشتها رو باز میکنه اگه ادامس مثل سقز داری هم میتونی بجویی اون غذاهای قبلی هضم بشن جا باز بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام داد بزنم   من تو رژیمم اما وزنم تکون نخورده،عوضش شوهرم چاق شده     ماه پیش ب ...

مه گل متاسفانه ژنتیک خیلی عامل موثریه حالا حداقل خدا را شکر کن کم نکردی من که کم کردم فکر کنم

حتی اگه شده با غذات یه ذره ترشی بخور ولی سحری رو حتما بخور ترشی اشتها رو باز میکنه اگه ادامس مثل سقز ...

رفتم دوش گرفتم یکم اشتهام باز شد خخخ.اخه مشکل من اینه تنها بایدسحری بخورم شوعرم روزه نمیگیره

تیکر بارداری نیست.هدفمه ک انشالله بهش برسم وزن شروع ۴۸هدف ۶۵.من میتونممممممم
راستی خانما ماست و جوانه ی گندم غیراز چاقی صورت  بدن ام چاق میکنه???روزی چندبار باید خورد?

در مورد بدن اطلاعی ندارم من چون ماست طبعش سرده ماکسیمم روزی دوبار میخورم

رفتم دوش گرفتم یکم اشتهام باز شد خخخ.اخه مشکل من اینه تنها بایدسحری بخورم شوعرم روزه نمیگیره

تنهایی سخته من هر وقت تنهایی غذا میخورم موبایل یا لپ تاپمو میارم میشینم بینش فیلم میبینم سرگرم بشم!! بعد میبینم چهل و پنج دقیقه گذشتع و من هنوز غذام مونده  

من١٦٠وزن٤٢اشتهامم عاليه و اينك هيچ مشكلي ندارم(تيروئيد و انگل و ...)

فكرت درگيره از نظر فكرى خيلى انرژى مصرف ميكنى مصل من

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
فكرت درگيره از نظر فكرى خيلى انرژى مصرف ميكنى مصل من

اهوم

ولي وزن اضافه كردم الان٥٠كيلوام😁😁😁😀😀😀😀😀٨كيلو اضاف كردم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!