دوستای گلم سلام تاپیک قبلی رو قفل کردم چون میخوام یه بار دیگه با انرژی از این تاپیک شروع کنیم و با کمک هم به وزن ایده آلمون برسیم لینک تاپیک قبلی رو هم میذارم کسی دوست داشت تجربیات دوستان رو بخونه
بچه ها من چیکارکنم ظهرچلوگوشت خوردم شامم چلونرغ دعوت بودم سحر فکرنکنم جا داشته باشم
حتی اگه شده با غذات یه ذره ترشی بخور ولی سحری رو حتما بخور ترشی اشتها رو باز میکنه اگه ادامس مثل سقز داری هم میتونی بجویی اون غذاهای قبلی هضم بشن جا باز بشه
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رفتم دوش گرفتم یکم اشتهام باز شد خخخ.اخه مشکل من اینه تنها بایدسحری بخورم شوعرم روزه نمیگیره
تنهایی سخته من هر وقت تنهایی غذا میخورم موبایل یا لپ تاپمو میارم میشینم بینش فیلم میبینم سرگرم بشم!! بعد میبینم چهل و پنج دقیقه گذشتع و من هنوز غذام مونده
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
من١٦٠وزن٤٢اشتهامم عاليه و اينك هيچ مشكلي ندارم(تيروئيد و انگل و ...)
فكرت درگيره از نظر فكرى خيلى انرژى مصرف ميكنى مصل من
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)