2777
2789
وای سخته که خیلی دوست دارم اینطور فر کردم هر کاری میکنم نمیشه

راحته اتفاقا 

من موهام بلنده ي ساعته تموم شد

سر موهارو بزار تو گيره بابليس بعد با دست بپيچ دورش

بايد حالتش پيچيده باشه نبايد مو پهنن دور بابليس بچرخه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااام 😍😍😍😂😂😂😂

سیلام😍😍😍😍😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
علم غيب😂😂😂

اره همون😁🤣😁🤣

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
سلام.موقع فر کردن ژل میزنی یا چیز دیگه ای؟

ژل بزني قبليش ميچسبه ب. بابليس

فر كن روش تافت يا چسب مو بزن 

هر كدومو فر كردي يكم بزن تا باز نشه انوخ چنديين ساعت راحت ميمونه ولي ژل بزني تميز در نمياد

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ژل بزني قبليش ميچسله ب. بابليس فر كن روش تافت يا چسب مو بزن  هر كدومو فر كردي يكم بزن تا باز ...

مرسی.اره اخه یبار دوستم با ژل درست کرد هم کثیف کاری شد هم موهام خیلی سنگین بودن واسم.

مرسی.اره اخه یبار دوستم با ژل درست کرد هم کثیف کاری شد هم موهام خیلی سنگین بودن واسم.

اره دقيقا ژل داغ ميشه ميچسبه ب بابليس همه مو كنده ميشه اصن ژل خوب نيست بعدش تافت بزني شيك و تميز ميمونه

[QUOTE=84107914]راحته اتفاقا  من موهام بلنده ي ساعته تموم شد سر موهارو بزار تو گيره بابليس بعد ...

ن اصن ژل خوب نيس مسچبه ب همه جا موهات

فقط تافت خوبه 

مدل پيچيندنت مهمه وگرنه نگه دارنده همون تافت كافيه