2777
2789
عنوان

کسایی که قهرن خونه باباشونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 119 پست
چه کردی که طلاق میخواد😳

آقا بهشون برخورده من رفتم خونه بابام

درصورتیکه مقصر دعواهم خودش بود اما اصن شده ی آدم دیگه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
آخه گفت من تصمیم جدی بوده برای طلاق ولی همون واسطه باهاش حرف زد و... مثلا نظرش عوض شده که یه فرصت بد ...

بزار بره ببینم میتونه .سکه  دونه ای 5 تومنه .بیاد طلاقت بده ما هم تماشا کنیم ☺ چقدر ساده ای دختر .بگو اگه تکلیفمو روشن نکنی مهریه مو میزارم اجرا .ب پیج سارا نویین توی اینستا سر بزن خیلی کمکت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اون راه نداده .عزیزم برا خودت و خانوادت ارزش قایل شو مرگ یبار شیونم یبار .بیاد دنبالت با یه دسته ...

افرین دقیقا

بشین خونه بابات منت ببره بیاد ببردت نه ایکه بیوفتی دست پاش با اینکارت پرو میشه جرات نداری کاری کنی میگه طلاقت میدم ها 

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
بزار بره ببینم میتونه .سکه  دونه ای 5 تومنه .بیاد طلاقت بده ما هم تماشا کنیم ☺ چقدر ساده ای دخت ...

مهریه 313تا 

200گرم طلا

بیست میلیون وسیله اس همون باید سکته کنه

نتیجه میده. تو اگه زندگیت رو میخوای ب حرف شوهرت گوش بده 

عزیزم نمی‌دونم چرا امروز پیاماشوحذف کرد .کلی هم قبلش تاکید ک کرد ک کسی نفهمه بهت پیام دادم البته.

خیلی برام عجیبه چرااینکارارومیکنه

من دارم دق میکنم عزیزم طاقت کجا بود ولی کاری از دستم بر نمیاد اصلا جوابمو نمی‌ده،فقط بعدبیس روز پیام ...

درکت میکنم منم ی ماه خونه پدرم بودم ن خبری از خودش شد ن خانوادش اخر خودم گفتم بیا تکلیف مشخص کن و..میدونم چی میکشی لعنتی هرثانیه اش ادم زجر کش میشه ولی هیچوقت خونتو ترک نکن 

افرین دقیقا بشین خونه بابات منت ببره بیاد ببردت نه ایکه بیوفتی دست پاش با اینکارت پرو میشه جرات ندا ...

نمی‌دونم والا

آخه من خ دوسش دارم لعنتیو

اونم از قصدپیام داد من دوست دارم و...بیشتر منوداغون کنه

بخدا مسخرم کرده امروز همه پیاماشوپاک کرد ازاینستا داده بود

عزیزم توروخدا خودتو کوچیک نکن برگردی تا چیزی بگی میگه خودت خواستی برگردی دیگه نمیتونی حرفم بزنی بی محلیش کن خودشو درس کنه بعد من هف ماه رفتم قهر شوهرم اینقد واسطه فرستاد گریه کرد اومد رف بچمم داده بودم ب خودش تو چن دادگاه دیگه بلخره بخاطر بچم برگشتم خودتو کوچیک نکن

۹۹/۹/۹  💖💖
درکت میکنم منم ی ماه خونه پدرم بودم ن خبری از خودش شد ن خانوادش اخر خودم گفتم بیا تکلیف مشخص کن و..م ...

بعد که خودت گفتی اومدن دنبالت؟ من مطمئنم تا چیزی ک‌ خواسته نشه نمیاد

عزیزم توروخدا خودتو کوچیک نکن برگردی تا چیزی بگی میگه خودت خواستی برگردی دیگه نمیتونی حرفم بزنی بی م ...

7 ماه؟! چجوری طاقت اوردی؟ من ی ماه رفتم اخر خودم گفتم تکلیفمون باید مشخص بشه😢