2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن سمت چپ بود

بچه منم پسره و از اول سمت چپم بود. ولی بچه های اینجا ک عکس ساک بارداریمو دیدن. گفتن ساک سمت راست رحم بوده.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
از کجا فهمیدی؟

صورتش به دختر میخوره😁 بتای اولیتو چند روز بعد از تاخیر دادی چند بود؟ ویارت چطوره؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
صورتش به دختر میخوره😁 بتای اولیتو چند روز بعد از تاخیر دادی چند بود؟ ویارت چطوره؟

زیر ۲۰۰ بود به چیزی ویار نمی کنم از غذاها بدم میومد نمیخوردم وزن کم کردم صورتم لاغر شده شکمم چاق تر

چجوری تشخیص میدی

ازقرارگیری جنین مال هرکی پسربوده سرش اونطرف بوده حتی بچه های خودم وهرکی دخترداشته جنینش سرش همین سمت بوده 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
زیر ۲۰۰ بود به چیزی ویار نمی کنم از غذاها بدم میومد نمیخوردم وزن کم کردم صورتم لاغر شده شکمم چاق تر

اینکه بتات کم بوده به پسر میخوره ولی اینکه اشتهات کم شده دختر

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم بااین عکسی که ازجنینت دادی بایدجنسیتشوبهت گفته باشه چون جنینت کامله نگفت بهت

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری