پارسال مامانم برام النگو آورد.از هر سبزی پنج کیلو پاک کرده شسته شده.اسفناج کنگر.انواع لبنیات.مرغ و ماهی تزیین شده.با یه سفره هفت سین خیلی بزرگ و خوشگل.چند تا گلدون گل
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مانتو. شلوار. کیف کفش شال پیراهن و کمی خریدای عروسی . طلاهم تا پارسال
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
به من مادرشوهرم سکه داد. امسال بعد سه سال پول لازم داشتیم با شوهرم بردیم بفروشیم گفتن تقلبی هست😊😊😊 شوهرم خیلی جلو من خجالت کشید چون این قدر مادر و خواهرانش دغل بازن فهمید کار اونهاست از عدم سکه تقلبی دادن، ولی من برام مهم نبود اتفاقا خوشحال شدم چون سه ساله منت میگذاشتن سکه بهت دادیم.
واسه منم عید اول تک پوش خریدن الان واسه زنداییم قرار سرویس طلاشو بخرن عیدی واسش ببرن ما رسم داریم آجیل برنج و مرغ روغن تایید صابون شامپوو..... اینارم ببریم
ما کیف و کفش و مانتو و شلوار شال روسری لباس مهمونی و کیف پول لوازم آرایش و هفت سین و آجیل و شیرینی خریدیم فقط طلا نمیدونیم چی بخریم که هم خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه
با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈