2777
2789
من دیروز تمام کردم امروز از صبح دارم استراحت میکنم

خسته نباشی من دلم میخواد نزدیک به عید باشه که تمیزی خونه بمونه دوباره کاری نشه برام خونم کوچیکه زود بهم میریزه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
عزیزم چی شده مگه ؟؟

عزیزم تاپیکامو بخون فقط اگر تو زندکیتون ارامش داشتید یقین بدونید که خوشبختتید

خدایا همونطور که یهویی همه چیز خراب شد یهویی همه چیز درست شه خدایا کمکم کن هر کی خوند برام یه صلوات بفرسته با یه امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منظورم همینه تا وقتی اینو باور نکنی هیییییچ کس تو دنیا ب دادت نمیرسه . خودت رو دوسداشته باش و ا ...

وای ممنونم ازت ممنونم باید پاشم برم صورتمو اب بزنم بسه دیگه هر چی غصه خوردم این نیز بگذرد مرسی دوست خوبم

خدایا همونطور که یهویی همه چیز خراب شد یهویی همه چیز درست شه خدایا کمکم کن هر کی خوند برام یه صلوات بفرسته با یه امین
عزیزم تاپیکامو بخون فقط اگر تو زندکیتون ارامش داشتید یقین بدونید که خوشبختتید

نه عزیزم فکر نکن خودت تنهای هرکی یه جور مشکل داره بسپار بخدا خودم زندگیم جوری بود دوران عقد انگشت نما بودم طلاق میگیره اما محکم وایسادم الان هزار مشکل دارم شوهرم بیکار شده وووو ولی بازمیگم شکرش

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
خسته نباشی من دلم میخواد نزدیک به عید باشه که تمیزی خونه بمونه دوباره کاری نشه برام خونم کوچیکه زود ...

من پارسال کارامو دیر شروع کردم ناخونام همه شکست دستام خشک و زخم شده بود عید خجالت میکشیدم با کسی دست بدم امسال زودتر شروع کردم از الانم به پوست دستام میرسم تا اون موقع خوب میشه

انشالله به حرمت این وقت عزیز اذان خداوند به زندگیتون ارامش بده 

فدات شم والهی هر دعای خیری برای دیگری میکنید به خودتون برگرده من دلشکسته ام براتون دعا میکنم که به ارزوتون برسید

نه عزیزم فکر نکن خودت تنهای هرکی یه جور مشکل داره بسپار بخدا خودم زندگیم جوری بود دوران عقد انگشت نم ...

منم عیر از خدا کسیو ندارم من موندم ویه عالمه تهمت ناروا من موندم ویه دلتنگی عجیب اما عیبی نداره به خودش توکل میکنم فقط ارمم کنه همین

امشب شب ارزوهاس دعا کن منم برات دعا میکنم انشاالله اروم بشی.

حتما عزیزدلم ممنونتم خدا ایشالله هرچی مبخوای بهت بده به حق همین ساعت

منم عیر از خدا کسیو ندارم من موندم ویه عالمه تهمت ناروا من موندم ویه دلتنگی عجیب اما عیبی نداره به خ ...

مطمنم باش خدا بی جواب نمیزاره من خودم خیلی غصه دارم ولی به این نتیجه رسیدم چه غصه بخورم چه نخورم همش میگذره اینجوری کمتر غصم میگیره

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
من پارسال کارامو دیر شروع کردم ناخونام همه شکست دستام خشک و زخم شده بود عید خجالت میکشیدم با کسی دست ...

بدون دستکش کار نمیکنم من مگه اینکه نتونم چیز افتادنی باشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
مطمنم باش خدا بی جواب نمیزاره من خودم خیلی غصه دارم ولی به این نتیجه رسیدم چه غصه بخورم چه نخورم همش ...

بله دقیقا همینطوره میدونستی که میگن تاریکترین لحظه هر روز چندلحظه قبل سحر شاید برای ما هم بعد از این بیفته تو سراشیبی باید تحمل کرد