سلام دوستان،قصه من مفصله توی تایپکای قبلم هست،اینجا خلاصه ميگم، با یکی تقریبا 2/5 ساله در ارتباطم،بین ما قهر و اشتی زیاد بوده و هر دفعه یا اون آشتی میکرد یا من، یه مدت بود خیلی باهام سرد شده بود و عکسای عاشقونه می گذاشت پروفايلش منم گیر میدادم تا اینکه کلا بلاکم کرد و یک ماه نبود، بعد یک ماه پیام داد و گفت ميخوام ببینمت، وقتی همو دیدیم برام توضیح داد که گرفتار بوده و معذرت ميخواد و... با هم خوب شدیم،من اومدم خونه اما باز روز بعدش پیام داد که نمی تونه با من بمونه چون خیلی گرفتاره و حال روحیش خوب نیست، واقعا حالم بد شد اون لحظه... ولی گفت یه روز باز باهام حرف ميزنه... خلاصه اینکه الان يه ماه گذشته هیچی نگفته،،، منم چند بار زنگش زدم گفت کار دارم و زود تموم شد حرفمون، دیگه خسته ام، کلافه ام،دوسش دارم و نمی دونم چیکار کنم،ایندفعه ميخوام واقعا درست بشه همه چیز،،، هرکسی میتونه راهنماييم کنه، به نظرتون چیکار کنم بیاد و بمونه واسه هميشه؟ به نظرتون اینجا قانون جذب میتونه کمکم کنه؟ ديگه سراغش رو نگیرم خوبه یا بدتره؟ آخه مثلا دیروز چندبار زنگ و پیام دادم جواب نداد دیگه غرورم خیلی شکسته. کمکم کنید بچه ها