2777
2789
عنوان

زودپز منفجر شد سوختممممممم بیاین تورو خدااااا😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 198 پست
بااینکه بخارش خارج شده بودیم ولی درشو ک باز کردم اب پاشید رو بدنم با فشار 

زود پزت استاندارد نبوده مگه چ مارکی بوده؟وایه سوختگیت حتما برو دکتر پمادا استفاده کن جاش نمیمونه شاید اون قسمت تیره شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بهتر منم خوشم نمیاد

اره بابا خیلی چیز مزخرفیه به ریسکش نمی ارزه

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

من يبار دستم با بخار سوخت جوري كه پوستش جمع شد سريع كردم تو طرف اب يخ رفتم بيمارستان

دمتر گفت كار خوبي كردي چيزي نزدي بهش،سيب زميني و تخم مرغ و خمير دندون و ... نبايد هيچي زد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم حداقل یه مسکن بخور کمی دردت کم بشه خب بعد زنگ ب ن شوهرت ماجرارو تعریف کن تا به دادت برسه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
منم عضویت ایشونو‌گفتم فاز دلسوزی برندارید نمیگم دروغ میگه میگم داره بااین عنوان تاپیکشو پربازدید میک ...

شما كه من هم مورد قضاوت قرارداديد فاز دلسوزي 😅 

لابد شما درست ميگي هر حرفي جاش هر جايي هست درست ميفرماييد شما 

كمكي از دست برمياد انجام ميديم نمياد و حقيقي نيست بيرون ميريم مگر واقعا موضوع تاپيك سوءاستفاده باشه كه با اطلاع ني ني يار بررسي ميشه تو اين تاپيك نشونه اي بر اين مبنا بنظر نميرسه 

روزتون خوش!

من زود پز ترکیدن دیدم  پرواز میکنه میره میخوره ب سقف میفته زمین دوباره میره بالا میاد پایین &n ...

من خونه بابام بودم ماهي يبار زودپز ميتركيد و تمام محتوياتش ميچسبيد به سقف و كابينت صداش وحشتناك بود تقصير بابام هم بود زيرشو خيلي زياد ميكرد زود اماده بشه بخوره شكمو يبار جلو پدر بزرگ هشتاد سالم تركيد بدبخت

دومتر رفت رو هوا 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اصن نمیدونم جیپاس چیه. میشه یکم توضیح بدی؟ من خورشتامو توش میپزم 

این عکسشه. از زودپز سریع تر میپزونه و خیلی ایمنه. همون کار زودپز رو میکنه. نه سرو صدا داره نه خطر. تا بخارش کامل خارج نشه اجازه نمیده درش باز بشه. سنسور داره برقیه. مصرف برقشم خیلی ناچیزه. ترتمیزه. خلاصه فوق العادس. من اینو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم. اینو فردای انفجار زودپزم رفتم خریدم و بعد از استفاده با خودم گفتم این همه سال چقد خر بودم از زودپز استفاده میکردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز