2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 28 پست
پسرمن زیاد آب میخوره شبام دو سه بار تا صبح شیر میخوره جیش میکنه تا صبح خوابمم سبک نیس😶

شیل فک کنم باید پوشک کنی پس گناه داره هی بیدارش کنی ببریش دسشویی، بعدم شیر شب و قطع کن دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیل فک کنم باید پوشک کنی پس گناه داره هی بیدارش کنی ببریش دسشویی، بعدم شیر شب و قطع کن دیگه 

زود نیس نوزده ماهشه🤔خیلی به شیر وابستس

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

خوش به حالت موفق شدی، 😢

عزیزم نگفتی بچه ت چند وقتشه ؟ اگه زیر دو ساله هنوز خیلی زوده و اصلا آمادگی نداره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
زود نیس نوزده ماهشه🤔خیلی به شیر وابستس

بذار تابستون بابا هنوز زود ولی حتما باهاش کار کن من اشتباه کردم اصلا به دخترم آموزش ندادم، تو خونه پوشکش نکن ببرش دسشویی یا صندلی جیش بذار، من یهو بچه دوساله رو پوشک نکردم، حتی یه بار نشده بود باز بزارمش. خیلی ا‌شتباه کردم 

بذار تابستون بابا هنوز زود ولی حتما باهاش کار کن من اشتباه کردم اصلا به دخترم آموزش ندادم، تو خونه پ ...

شوهرم دیوونم کرده هی میگه از پوشک بگیرشمن گفتم الان سرماس تو عید گرمتر بشه کم کم از پوشک میگیرمششرت آموزشی میخرم از عید شروع میکنم خدا کنه زیاد اذیت نداشته باشه

من خیلی ها دیدم استفاده کردن چقدم راضی هستن، ولی دختر من اصلا نمیشینه

من نگرفتم میترسیدم اگه خوشش بیاد یجا نباشه دستشویی نکنه یا بخواد بیارش تو پذیرایی و اتاقا😑اینجا خیلیا عکس میذاشتن بچشون تو اتاقش ازین کارا میکنه نذاشتم بخرن برام حالا با خودش میرم اگه خوشش اومد میگیرم براش ممکنه کارمو راحت کنه

شوهرم دیوونم کرده هی میگه از پوشک بگیرشمن گفتم الان سرماس تو عید گرمتر بشه کم کم از پوشک میگیرمششرت ...

انشالله موفق باشی ولی هرکس زیر دوسال شروع کرده زودتر موفق شده، در اطرافیان من 

من نگرفتم میترسیدم اگه خوشش بیاد یجا نباشه دستشویی نکنه یا بخواد بیارش تو پذیرایی و اتاقا😑اینجا خیل ...

اره دیگه همش باید با خودت حملش کنی، ولی واسه شبا عالیه و راحت 

انشالله موفق باشی ولی هرکس زیر دوسال شروع کرده زودتر موفق شده، در اطرافیان من 

ان شاالله شمام موفق شی،ممنونم که راهنماییم کردی😘