2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر از وقتی منو از زندگیشون کردن بیرون حال و روزمون بهتر شده زندگی داداشمو هم اینجوری خراب ک ...

😂عجبا 

منم دیدم ای خانواده ها آدم میمونه چی بگه 

به نظرم همون بهتر که فعلا باهات قهر باشن تا وقتی پایه زندگیت محکم شه

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن 
عزیزم ما متوجه نیستیم ولی همین که سالمیم و نفس میکشیم و مادر و پدر هستن خودش یه معجزه اس...معجزه ای ...

الهى شكررررررر خدا بهشون عمر طولانى و با عزت و سلامتى عطا كنه ايشالا

😂عجبا  منم دیدم ای خانواده ها آدم میمونه چی بگه  به نظرم همون بهتر که فعلا باهات قهر با ...

اره کاریشون ندارم

تازه من و شوهرم تصمیم گرفتیم برای همیشه از شهرمون بریم😁😁😁

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
اره کاریشون ندارم تازه من و شوهرم تصمیم گرفتیم برای همیشه از شهرمون بریم😁😁😁

ایول خوش باشی آبجی واسه من دعا کن خدا کمکم کرده تا اینجا از اینجا به بعدم کمکم کنه 

اگر نینی نداری بگذار بچه دار شی دیگه سرگرم میشی 

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن 
من نوزاد بودم عراق موشک زد،زنده از زیزاوار بیرونم اوردن،تمام کودکیم بیماری ناشناخته داشتم12ساله شدم ...

عزيزمممممم خدا چقدر بهت نگاه كرد و دوست داشته و دست تو گرفته ❤️

ایول خوش باشی آبجی واسه من دعا کن خدا کمکم کرده تا اینجا از اینجا به بعدم کمکم کنه  اگر نینی ن ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍