2821
2789

من نوزاد بودم عراق موشک زد،زنده از زیزاوار بیرونم اوردن،تمام کودکیم بیماری ناشناخته داشتم12ساله شدم یه دوست مذهبی مارابرد مشهد،ایمان تازه درخانواده ام ایجاد شد شفا گرفتم،والان35ساله هنوز زنده ام،دریک تصادف تامرزکوری وپیوندقرنیه رفتم هنوز میبینم و شفاموازخداگرفتم،بعداز طلاق نابود شدم باهمکار پزشکم ازدواج کردم که هرگز باورم نمیشد شوهرمن بشه،و دوباره بزندگی برگشتم،فرزند اولمو باسقط ئحشتناکی ازدست دادم و بیهوش شدم وچند روزبعد بهوش امدم والان دوتا بچه دا م،امضامو بخون،زندگی سخت اما پرامیدی داشتم

سراسر زندگی من معجزه بود 
چجوری شوهرت ایده ال شده بعداز چه مدتی خوب شد؟

تقریبا ۸ سال

میخواستم ازش جدا بشم به اشتباهاتش پی برد

آبادانی هستی؟

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نوزاد بودم عراق موشک زد،زنده از زیزاوار بیرونم اوردن،تمام کودکیم بیماری ناشناخته داشتم12ساله شدم ...

چقدر خدا شما رو دوست داشته و داره با دل پاکتون برا منم دهعا کنید

تولد دخترم ❤️مهرسانام

یه عمل قلب داشتم یه تعدادی که تو بیمارستان بودن میگفتن این روش آزمایشی هست و خیلی ها انجام دادن ومشکلشون حل نشده و من و خانوادم هم خیلی نگران بودیم که خدارو شکر بعد عمل دکترم گفت خیلی عمل عالی بود و خدارو شکر مشکلم حل شد و فقط یکبار انجام دادم .من معجزه رو باچشمهام دیدم 😍

ممنونم عزیزم شوهرم فوق العاده بداخلاق بددهن معتاد دست به زن عصبی خسیس شکاک و... منتظرم معجزه بشه زند ...

ایشاالا خدا برات آرامش بخواد 

سعی کن به زندگی کسایی که شوهراشون خوبه تو جه کنی طبق قانون جذب جواب میده ولی باید صبور باشی 

من از این قانون جذب واسه بعضی چیزا جواب گرفتم

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن 
اره عزیزم ابادانیم منکه 9ساله دارم زجر میکشم

من تازه ۲ ساله مثلا دارم میفهمم زندگی یعنی چی

از اونور خونوادم الان باهام کج افتادن همشون باهام لج کردن

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
من نوزاد بودم عراق موشک زد،زنده از زیزاوار بیرونم اوردن،تمام کودکیم بیماری ناشناخته داشتم12ساله شدم ...

واسه من دعا کن منم سختی کشیدم دعا کن از حالا به بعد خدا خوشبختم کنه

خدایا شکر گذارتم نعمتم زیاد بهم دادی خوشبختم کن ممنونم 

ایشاالا خدا برات آرامش بخواد  سعی کن به زندگی کسایی که شوهراشون خوبه تو جه کنی طبق قانون جذب ج ...

میشه یادم بدی قانون جذب منکه مدتیه دارم امتحان میکنم قانون جذبو ولی یهویی یه فکرمنفی میادتوذهنم همه افکارخوبم نابودمیشه

من تازه ۲ ساله مثلا دارم میفهمم زندگی یعنی چی از اونور خونوادم الان باهام کج افتادن همشون باهام لج ...

عزیزم خداروشکر که شوهرت خوب شده باهات ازهمه مهمترخونواده ت هم کم کم خوب میشن مطمئن باش

عزیزم خداروشکر که شوهرت خوب شده باهات ازهمه مهمترخونواده ت هم کم کم خوب میشن مطمئن باش

خدا کنه

اره بنظرم شوهر مهمتره چون قراره یه عمر با هم زندگی کنیم

اونا هم لج کردم میگن جدا شو

کلا عادتشونه دخترو شوهر میدن بعد میشینن زیر گوشش میخونن که زندگیشو خراب کنن

میشه یادم بدی قانون جذب منکه مدتیه دارم امتحان میکنم قانون جذبو ولی یهویی یه فکرمنفی میادتوذهنم همه ...

ببین به نظرم خواسته هاتو بنویس رو کاغذ زیر همشونم بنویس خدایا هر چی به صلاحم هست همون رو رقم بزن برام بعدم هر روز متن روی کاغذ رو بخون تا یاد آوری بشه 

کلا قانون جذب یعنی به هر چی که بیشتر وقتا بهش فکر می کنی می رسی حالا می خوای دوسش داشته باشی یانه 

در مورد چیزای منفی دی رانم صحبت نکن فقط ویژگی های مثبت زندگی بقیه و خودت رو ببین 

دعا و راز و نیازم فراموش نکن مخصوصا صدقه واسه امام زمانمون من خیلی حاجت گرفتم از امام زمان البته صبورم هستم حتما نیازی نیست پولی باشه مثلا یکم غذا به یه پرنده گرسنه دادنم صدقه هست

خدا کنه اره بنظرم شوهر مهمتره چون قراره یه عمر با هم زندگی کنیم اونا هم لج کردم میگن جدا شو کلا ع ...

به خدا بی اعتنا باش من رو حرفای بقیه از ز نامزدم جدا شدم پشیمون شدم البته اگر خوبه وگرنه اگر بدرد نمیخوره اونا راست می گن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792