2777
2789
عنوان

مانتو وشلوار خریدم +عکس درپست اول😋

| مشاهده متن کامل بحث + 43597 بازدید | 473 پست
عزیزم راستی طلاهات پیدا شد؟ 

اره عزیزم شوهرم جابجاکرده بود ممنون ک یادت بود ❤💐

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
منو کشته این جمله های شماها ندوس   تو سلیقه ی من نیس     استارتر مبارکتون باشه😍😍 ...

مرسی دوست عزیزم😍❤💐

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا رنگ بنفش روشن اصلا ندوستم. شلوار زخمی هم در شخصیتم نیست پوشیدنش. ولی به هر حال مبارکت باشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

هیچوقت نفهمیدم چطوری از دیگران نظر میخواید بابت لباس و اسم بچه شاید همینی که میگه رنگش خوب نیست یا ...

خوب نظر خواهیه دیگ خیلیا میگن خوب نیست .الان رنگ مانتومو اکثرا گفتن اصلا خوب نیست وعوض کنم .😓

خوب نظر خواهیه دیگ خیلیا میگن خوب نیست .الان رنگ مانتومو اکثرا گفتن اصلا خوب نیست وعوض کنم .😓

خب چرا باید عوض کنی وقتی خودت پسندیدی؟چه اهمیتی داره دیگران گفتن عوض کن؟؟؟؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
كاش مانتو رو كرمش رو ميخريدي ولي شلوار و مدل مانتوت قشنگه مبارك باشه

مرسی عزیزم ❤💐

[QUOTE=83964038]اینو تویه کانال زدن 65میخوام بخرم [/QUOTE

عین اینو خریدم من 75.مشکیشو،دیدم قیمتش خیلی خوبه خریدم برا دم دستی

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
شلوارت چقد پر زاپه رنگ مانتوتم جالب نیس ولی مدش خوبه، رنگای دیگه ش چی بود؟

کرم و مشکی و سرخابیشو داشت عزیزم 

منم این رنگی دارم  ، رنگ شادهست و خوشگل .  اگه شلوارت مارک باشه پاره نمیشه زاپاش  ، ...

ممنونم دوست خوبم 😍💐❤