سلام دوستان... من یه مدت خیلی طولانی با یه پسری دوست بودم اما کاملا چهارچوب رعایت میکردیم اما چند ماه یهوو قطع رابطه کردیم و از هم خبری نداشتیم تا اینکه چند روز پیش رو پروفایلش عکسی رو دیدم که با یه خانم انداخته بود و شبیه ژست عروس و داماد بود البته صورتشون مشخص نبود... بهش پیام دادمو تبریک گفتم اما انکار کرد و گفت عروسی خودش نیست و عروسی دوستش بود و اون عکس هم تو آتلیه به عنوان مدل انداخته با یه خانمی که اونم مدل بوده... تا به حال بهم دروغ نگفته بود اما واقعا نمیتونم این حرفشو باور کنم... به نظرتون چرا باید انکار کنه و حقیقتشو نگه؟! من واقعا دوستش داشتم اما با دیدن عکسش حس کردم قلبم برای چند ثانیه وایساد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما 4 سال باهم بودیم برام قابل هضم نیست که تو این 5 ماهی که ازش خبر نداشتم،یهوو ازدواج کرده! ما سنمو ...
24 سالته ؟؟؟ببخشید ولی این طرز فکرتون غلطه اولا قطعا میشه تو 5 ماه کاری کرد ...بعدم شما به قول خودت سنتون کم نیست پس باید این موصوع رو درک کنید که نمیشه با یکی تموم کنی و انتطار داشته باشی که طرف باکسی نره یا اگر رفت بازم شما پیام بدی ...1 لحطه فکر کن متاهلی و دوست دختر قبلی شوهرت پیام بده بهش ...به نطرم کار خیلی بدیه و میتونه عواقب بدی داشته باشه ....شما معنای تموم کردن رابطه رو قطعا باید بدونی دیگه ...اومدیم با پیام شما باز یه جرقه ای تو ذهن اقا خورد یا اصلا لحطه ای فکر شما کرد اونوقت اون دختر چی میشه ؟؟به جای اینکه من خودمو بزارم جای شما ..شما خودتو بزار جای اون دختر ...اگر واقعا میخواستی چرا کات کردی اگرم کات کردی دیگه پیام دادن چیه
24 سالته ؟؟؟ببخشید ولی این طرز فکرتون غلطه اولا قطعا میشه تو 5 ماه کاری کرد ...بعدم شما به قول خودت ...
ما کات نکرده بودیم اگه همه چیو تموم کرده بودیم که دیگه من شمارشم پاک میکردمو کاری بهش نداشتمو مهم نبود ازدواج کرده یا نه چون دیگه زندگی خودشو داشت... اما ما فقط قرار بود تا حل شدن مشکلاتمون یه مدت از هم بی خبر باشیم...فقط همین!! به خاطر اینه که نمیتونم کنار بیام با این قضیه... میتونید بفهمید منو؟!
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...