2777
2789
عنوان

لیزر صورت

142 بازدید | 20 پست

خانم ها کی لیزر صورت انجام داده ؟

چند جلسه طول کشید ،راضی هستید با نه 

میخوام فردا برم انجام بدم به نظرتون بزارم برای بعد عید یا الان یه جلسه برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برا هفته اینده نوبت گرفته بودم.اما دوستم منصرفم کرد.

اون 4 سال پیش کل صورتش رو لیزر کرده بود.

میگفت 8 جلسه رفتم.3 تومن هزینه کردم.

میگه تا ی سال راضی بودم اما کم کم موها دوباره دراومد .تازه بدتر و بیشتر از قبل.میگه الان با اپیلیدی بندی صورتمو بند میندازم.بهم میگفت به هیچوجه نرو.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

شاید دوستتون مشکل هورمون دارن قبل لیزر حتما آزمایش هورمون باید داد

این مورد رو نپرسیدم عزیزم

فقط تو حرفاش گفت دو تا از دوستامم همین مشکل رو دارن مث من.برا اونا هم دراومده دوباره

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

این مورد رو نپرسیدم عزیزم فقط تو حرفاش گفت دو تا از دوستامم همین مشکل رو دارن مث من.برا اونا هم درا ...

اره منم شنیدم بعضیا میگن در اومده

ولی کلا اگ میخاین لیزر انجام بدین قبلش آزمایش هورمون بدین.و لیزر هم پیش دکتر متخصص پوست برین.و حتما دستگاه لیزر باشه خیلی بهتره تا شبه لیزر ها.برا من ک هنوز3جلسه دیگ مونده.

بعد تموم شدن جلسه ها سالی دو بار حداقل باید تمدید رفت اینجوری نیست که دیگه تا آخر عمر درنیاد ولی من که راضی هستم از بند و وکس خوشم نمیاد تازه اونا هم ماهی،یه بار دوبار باید انجام داد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید