2777
2789
عنوان

دلم خ گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 89 پست
تو امید داری به این زندگی چون حداقل یه پیام داده اما من شاید غبطه الان تو رو بخورم که یه دونه پیام ب ...

خدا کنه بهت پیام بده چون یکماهه بی محلش کردی شاید جواب بده

بذار فک کنه توبفکرش نیستی

بی محلی خ خوبه

چون همیشه منتشوکشیدی ج نداده

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم بیاد سمتم ؟ من بی سیاستم خیلی راهنماییم کن لطفا

همش بهش میگفتم یه زندگی جدید شرو میکنیم بدون دخالت خانواده ها بدون اینکه حرف کسی مهم باشه

برا هم خوب میشیم کلا از اینده باش خیلی حرف میزدم و از کارایی ک قراره انجام بدیم از هدفامون

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خدا کنه بهت پیام بده چون یکماهه بی محلش کردی شاید جواب بده بذار فک کنه توبفکرش نیستی بی محلی خ خوب ...

نه بابا من بعد قهرم تا۴۰روز بهش هیچ پیام و زنگی ندادم اون اوایل اما بازم اون کاری به کارم نداشت

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیزدلم توام مثل من همدمت اینجاس فقط بخدا دست چپم وقلبم از حرص داره فلج میشه ازبس غصه خوردم

محکم باش به خودت برس ورزش کن 

یه دفتر تهیه کن حرفاتو دردلهاتو صبح که بیدار میشی قبل از هر کاری و هر صحبتی بنویس کاری به دستخط و املا کلماتو هیچی نداشته باش چون واسه خودته فقط بنویس

سعی کن به تغییر و کنترل خودت فکر کنی دیگران مسئول تغییر خودشونن ما فقط خودمون رو میتونیم کنترل کنیم

غم و غصه هاتو بزار تو به حباب و بفرست برن بالا

از ذهنت تشکر کن بهش بگو ممنونم اما میخوام شاد باشم و رشد کنم

بعد میبینی که چقدر فرق میکنی اون موقع است که دیگران میان سراغت

همش بهش میگفتم یه زندگی جدید شرو میکنیم بدون دخالت خانواده ها بدون اینکه حرف کسی مهم باشه برا هم خو ...

ممنون عزیزم

ببینم چیکار میکنم

وقتی برگشتین رفتارخانوادش چطوربود باهاتون؟

محکم باش به خودت برس ورزش کن  یه دفتر تهیه کن حرفاتو دردلهاتو صبح که بیدار میشی قبل از هر کاری ...

حتمااینکارومیکنم عزیزم ممنون

همش بهش میگفتم یه زندگی جدید شرو میکنیم بدون دخالت خانواده ها بدون اینکه حرف کسی مهم باشه برا هم خو ...

من شوهرم با این چیزا هم رام نشد فراتر از این حرفها هم باهاش گفتم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه بابا من بعد قهرم تا۴۰روز بهش هیچ پیام و زنگی ندادم اون اوایل اما بازم اون کاری به کارم نداشت

واقعا بی نهایت عجیبه 

ممنون عزیزم ببینم چیکار میکنم وقتی برگشتین رفتارخانوادش چطوربود باهاتون؟

قضیه من یه چیز خاصه واسه اینکه ب خاطر اختلافا فامیلی میخواستن زندگی منو خراب کنن

چون از خانوادم متنفرن

وقتی برگشتم پدر و مادرش کلی پیام دادن بش ک تو بی عرضه ای و کلی چرت و پرت اره اگه زنت دوست داره بره مهرشو ببخشه

منم ب شوهرم گفتم فدا سرت همشو میبخشم

ک شوهرم بشون پیام داد کاری ب کارم نداشته باشید بذارید زندگیمو بکنم

یه مدت از هم دور بودیم و بعد رابطه ها شرو شد

الانم با اینکه مثلا باهم خوبیم ولی منتطر یه جرقه تو زندگی منن ک همه چیزو بهم بریزن و مث اوندفه بچمو ازم بگیرن

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
قضیه من یه چیز خاصه واسه اینکه ب خاطر اختلافا فامیلی میخواستن زندگی منو خراب کنن چون از خانوادم متن ...

شرایط منم همینطور شده،از پدرمادرم متنفرن

منتظر ی بهانه بودن که من با ترک خونه دادم دستشون

الان جمع نمیشه

شوهرم خودش گفت دوستت دارم ... نمیذارنش