2777
2789
عنوان

تکونای نی نی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست
شما الان توي هفته ١٨ هستي طبق تيكرت ١٨ هفته و خورده اي هستي يني تو ١٩ هفته بله تكون ...

شکم دارم یکم ولی روی پهلو که خوابیده بودم حس کردم بارداری اولمم هس آخه تا الان اصلا حس نکرده بودم همچین چیزیو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیر و زودش دست خود نینیه منکه خودمم باورم نمیشه  هنوز نمیدونم😁۳ روز دیگه نوبت آنومالی دارم 😍

اون که اره خندم گرفت.آخه شنیده بودم بعد هفتع بیست تکون میخوره.ولی نی نی شما از الان بازیگوشی میکنه.انشالله سالم وسلامت بیاد بغلت عزیزم😊

خدایا شکرت🖤
اون که اره خندم گرفت.آخه شنیده بودم بعد هفتع بیست تکون میخوره.ولی نی نی شما از الان بازیگوشی میکنه.ا ...

مرسی عزیزم ایشالا نینی توام سالم باشه 😊

چند روز پیش توسایت میگفتن تکونای نینیشونو حس میکنن غصم گرفته بود آخه همه هفته های پایین تراز من بودن یهو امروز تکون خورد یه حس عجیبی پیدا کردم😁

الانم ی جوری تکون میخوره ک دردم میگیره شکمم میخواد پاره شه همش میگم مامان تو مگ چقدی ک ایقد زور دار ...

زورش زیاده😂 ایشالله زودی بیاد بغلت سالم و سلامت باشه همیشه