2777
2789
عنوان

ایا اون زن خودشو مبیخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3188 بازدید | 115 پست
وقتی بچه زیاد تو کانال زایمان بمونه و اکسیژن بهش نرسه دچار عقب ماندگی ذهنی می شه 

خب میگه جسمی هم مشکل داره اون چی نه بابا یکی تو همین نی نی سایت داستان زندگی دختر دیشو نوشته بود تو طویله تک و تنها بچه بدنیا آورده بچه هم سالم 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😐تموم شد

اگر سنروم داون داره که به خاطر زایمان نبوده اما کاهش اکسیژن رسانی هنگام زایمان میتونه باعث بعضی مشکلات مغزی بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
یعنی من چه گناهی به درگاه خدا کردم که بچم اوتیسمیه😭😭😭😭

عزیز دلم بچه ی منم اوتیستیکه

با عرض معذرت از استارتر به نظر من این حرفها زر مفته

بچه ها هیچ وقت تاوان گناه ما رو پس نمیدن

با این حرفها مردم خجالت نمیکشن عدالت خدا رو زیر سوال میبرن

حالا اون بچه به هر دلیلی مشکلی براش پیش اومده چه ربطی به مادر داره تازه مادری که اصلا مشخص نیست اشتباهی داشته یا نه

قضاوت# نکنیم

هیچی هیچ گناهی نداشتی این جوری خودتو سر زنش نکن اوتیسم هم درمان داره تا بچه ات بتونه تا حد زیادی مث فرد معمولی زندگی کنه تو ی فرشته ای 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
عزیز دلم بچه ی منم اوتیستیکه با عرض معذرت از استارتر به نظر من این حرفها زر مفته بچه ها هیچ وقت تا ...

ایرانی ها یه فیلم دیدن کلید اسرار آب می خوری میگن کلید اسرار

دنیا اونقدرها جدی نیست   

الهی بگردم مثل بچه های شما فرشته ان 

بچه ها همشون فرشته ان اینجور بچه ها همیشه فرشته میمونن

اینکه میگن پدر و مادر گناهی میکنن که بچه مشکل داره میشه درست نیست یعنی خدا میاد عذاب یک نفر تو یک انسان بیگناه دیگه بزاره نه خدا مهربونتر ازین حرفاست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

خیلی ناراحت شدم برات.ایشالا یه معجزه ای رخ بده بچه ی تو هم شفا بگیره. 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
اگر سنروم داون داره که به خاطر زایمان نبوده اما کاهش اکسیژن رسانی هنگام زایمان میتونه باعث بعضی مشکل ...

نه نه سندروم داون رو که میشناسم چجوره

اینم یه چنتا پزشک گفتن که بخاطر دیر زایمان کردنشه😕نمیدونم چرا میگن ربطی نداره

اها اینو یادم رفت شوهره هم بعد چند وقت ایست قلبی میکنه 

عزیز دلم بچه ی منم اوتیستیکه با عرض معذرت از استارتر به نظر من این حرفها زر مفته بچه ها هیچ وقت تا ...

کار درمانی میبری 

روحیم خیلی داغونه همیشه میگم چرا من....

خدا به مادرای اینطور بچه ها صبر بده صبر😭😭😭

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

مادر شوهر من بچه اش تو. تصادف فوت کرد بعد خودش میگه فلانی بچه اش مرد تاوان گناهشه 

کلا مردم متوجه نیستن حرف می زنند فقط

دنیا اونقدرها جدی نیست   

موافقم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

😕بله درسته البته به جان خودم نخاستم باعث شم کسی ناراحت شه اگه کسی ناراحت شده ببخشید