2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اینجور نمپوشه کلا سنگین منگین میپوشه 

ببین در این حد.من کلا شوهرم کت تک میپوشه.واقعا تیپش جلف نیس سنگینه.خیلی قشنگ میشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
تیشرت صورتی به نظرم قشنگ نمیشه پیرهن قضیش فرق داره    ، عزیزم خندم گرفت فکر کردم داری شوخی ...

نه بابا جدی گفتم😁 ولی خب کلا نظرم رو پیرهن بود نه تی شرت.من کلاااا با تی شرت مخالفم چون شوهرمم تیپ اسپرت نمیپوشه فقط تو جنگلی دشت جای میپوشه😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
نه بابا جدی گفتم😁 ولی خب کلا نظرم رو پیرهن بود نه تی شرت.من کلاااا با تی شرت مخالفم چون شوهرمم تیپ ...

دشت و جنگل اسپرت 😂😂😂😂

یا رکابی و شلوار کردی😂😂😂

قشنگه شلوار چی میپوشه منظور چه رنگی البته ببخشیااا🙈🙊

سورمه ای میپوشه یکی دیگش هس رنگش دقیق نمیدونم😁 اینا عکسش از نزدیک گرفتم.واینکه شلوارش اگر طوسی باشه پیرهن ابی کاربنی بگیر با کت سورمه ای قشنگ میشه.کلا اینا که میگم امتحانش پس داده قشنگ میشه.تو عکس روشن افتاده یه کم تیره تر و پرنگ ترش کن رگه های سورمه ای داخلشه

دشت و جنگل اسپرت 😂😂😂😂 یا رکابی و شلوار کردی😂😂😂

نه رکابی اصلاآاا کردی هم بهش نمیاد😁😁😁

سورمه ای میپوشه یکی دیگش هس رنگش دقیق نمیدونم😁 اینا عکسش از نزدیک گرفتم.واینکه شلوارش اگر طوسی باشه ...

اره با سرمه ای قشنگ میپوشه ولی مشکل اینجاس ک مال شوهری من کرمی هس هر رنگی نمیخوره باهاش ست کرد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792