2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 23 پست
منم چند روز پیش یه دونه دفع کردم ولی پهلوهام داشت میترکید خیلی درد داشتم ...میگم نکنه این یکی دردش ب ...

بستگي داره عزيزم نگران نباش انشاءالله كه راحت دفع ميكني برا من خيلي ريز بود كه راحتتر دفع ميشد اما برادرم هميشه خيلي درد ميكشه تا دفع كنه سنگو

خدایا شکرت
بستگي داره عزيزم نگران نباش انشاءالله كه راحت دفع ميكني برا من خيلي ريز بود كه راحتتر دفع ميشد اما ب ...

منم نمیدونستم سنگ دارم شب قبلش ادرارم خونی شد فردا صبحش پهلو درد داشتم و یهو اومدم ازمایشگاه نمونه ادرار بدم افتاد تو اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه دارويي هست خيلي خوبه برا كليه البته من نتونستم تهيه كنم،خود عرق خارشتر رو به صورت طبيعي كسي برات درست كنه،اما ميگن جايي كه بچه كوچيك هست نبايد درست بشه يا بچهبوشو بفهمه  ،برا همين نتونستم درست كنم،اما خيليا رو ديدم طبيعيشو خوردن راحت شدن،يكي از فاميلامون از بس سنگاش مشكل داشت همش تو جلسات سنگ شكن بود ،اينو براش درست كردن خوب شده

خدایا شکرت
يه دارويي هست خيلي خوبه برا كليه البته من نتونستم تهيه كنم،خود عرق خارشتر رو به صورت طبيعي كسي برات ...

خوش به حالش کاشکی واسه منم دفع بشه از روزی که فهمیدم سنگ دارم نه خواب دارم نه خوراک همش میترسم استرس دارم

ان شاءالله زود دفع ميشه،اين عرق خارشتراي اماده الكيه فايده نداره

دختر من 4 سال ونیمشه دوتاسنگ 3 میل داره اصلا چیزای گیاهی نمیخوره اینو چطوری درست میکنن؟

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
دختر من 4 سال ونیمشه دوتاسنگ 3 میل داره اصلا چیزای گیاهی نمیخوره اینو چطوری درست میکنن؟

عزيزم گفتم كه فكر نكنم اون خالصش رو بتوني به بچه بدي،حتي بوش هم برا بچه ضرر داره ميگن پيش بچه اصلا درست نكنين،من بلد نيستم اما خيليا رو ديدم كه درست كردن و استفاده كردن،انشاءالله زودتر گل دخترت خوب ميشه

خدایا شکرت
عزيزم گفتم كه فكر نكنم اون خالصش رو بتوني به بچه بدي،حتي بوش هم برا بچه ضرر داره ميگن پيش بچه اصلا د ...

عرقش چطور باید درست کرد تو خونه 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*