sarablue مدیر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 عنوان کراتین مو | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 20 پست سلام بچهااگه استان گلستاتی هستینگرگان سدن یساقیآزادشهر گنبداگ موهاتون آسیب دیده بر اثر رنگ و دکلرهیا موهاتون سالمه ولی از وز بودنش خسته شدینبا کراتین با کیفیت و دستمزد خیلی پایین درخدمتون هستم☺️🤗😍💜 1397/12/15 | 08:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 اها ممنونم عزيزم.هروقت خاستم تماس ميگيرم باهاتون.گرگان ارايشگاه داريد؟ گرگان تو یک سالن کار میکنم عزیزمبرای قبل عید میخای یا بعد عید؟
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 گرگان تو یک سالن کار میکنم عزیزم برای قبل عید میخای یا بعد عید؟ احتمالا دوسه ماه ديگ الان ريزش مو دارم قرص ميخورم هروقت اوكي شه يه سه ماهيي حداقل طول ميكشه بايدبادكترمم مشورت كنم چون راكوتان مصرف ميكنم
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 احتمالا دوسه ماه ديگ الان ريزش مو دارم قرص ميخورم هروقت اوكي شه يه سه ماهيي حداقل طول ميكشه بايدبادك ... اتفاقا منم راکوتان مصرف کردم موهام نصف شد ولی پوستم خوب شدگلم ضرری برای این قرصی ک میخوری نداره ینی الان هم میتونی بیای ولی بازم هرموقه خودت راحت بودی بیا درخدمتم
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 اتفاقا منم راکوتان مصرف کردم موهام نصف شد ولی پوستم خوب شد گلم ضرری برای این قرصی ک میخوری نداره ین ... متشكرم 😍
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 اتفاقا منم راکوتان مصرف کردم موهام نصف شد ولی پوستم خوب شد گلم ضرری برای این قرصی ک میخوری نداره ین ... بعدراكوتان بازم جوش زدي؟! اخه من يهو صورتم عين زخم ريخت بيرون و رفتم راكوتان داديهم دكترم.الان عالي شده ولي استرس دارم باز بدش
sarablue مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 461 بعدراكوتان بازم جوش زدي؟! اخه من يهو صورتم عين زخم ريخت بيرون و رفتم راكوتان داديهم دكترم.الان عالي ... یکی دوتا زدم اما دیگ نزدم عزیزم