2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه بی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونیدم برید و ی هنری پیدا کنید چ اشکال داره انتقاد سازنده س

حرفت درسته عزیزم ولی من خودم کارمندم صب میرم شب میام پس بهترین کار دایورت کردنه گلم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
شوهر خیلی چیزا میگه،نباید اهمیت بدی وگرنه داغون میشی  منکه کم آوردم ،دوسالی هست که فقط میگم هم ...

شوهر منم خیلی چیزا میگه ولی من واقعا دایورت میکنم به ی ورم البته ببخشید بی ادبی گفتم

بگو.بزرگترین هنر اینه که بایکی به بداخلاقی و بیمحمبتی وکم لطفی تو.دارم میسازم،یه بار که یه غذای خوب درست کردی،یا خودتو خوب ارایش کردی،بگو خوبه؟اینها هنر نیست؟بعدهم جمله ایکه اول نوشتمو پشتش بگو ،البته باید حوصله یه دعوارا داشته باشی،بعد احتمالا دیگه نمیگه

سراسر زندگی من معجزه بود 
شوهر منم خیلی چیزا میگه ولی من واقعا دایورت میکنم به ی ورم البته ببخشید بی ادبی گفتم

من اوایل انقد حرص میخوردم تا مرز سکته ،دیدم نه ،هرچی ام تلاش میکنم بی فایدس ،الان همچین راحت شدم ،بهم میگه گشادی ،هرچقدم تمیز باشم میگه خونه زندگیت کثیفه ،منم از وقتی دایورت کردم راحت شدم 😂 

من اوایل انقد حرص میخوردم تا مرز سکته ،دیدم نه ،هرچی ام تلاش میکنم بی فایدس ،الان همچین راحت شدم ،به ...

منم حرص میخورم الان واقعا انگار دیگه نمیشنوم حرفاشو. اینطوری خیلی شوهرم حرص میخوره