2777
2789

عشقم بم زنگ بزنه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواستم پول بخوام برا خودم ولی دلم نیومد برا همه مردم کشورم پول می خوام و دل خوش این روزا می رم بیرون و مردم می بینم حالم خراب می شه انگار گرد غم ب چهره همس مخصوصا کارگرایی که منتظرن ی صاحبکاری بیاد ببرشون سر بنایی و ساختمون که می بینم جگرم کنده می شه خدایا دل خوش بده به همه مردم من هر چه قدر هم که پولدار باشم وقتی ببینم بچه ای سر چهار راه داره شیشه پاک می کنه کل خوشیم از دماغم درمیاد خدایا بعد همه این ناراحتی ها دلمون خوش کن 😢😢😢😢😢

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

خــــــدای مهربـــونم اَزم راضی باشــــه😍

همسر خوبم همیشه سالم و سلامت باشه و در کنارمون باشه😘 دخترگلم سالم و عاقبت بخیر باشه و نی نی تو دلیم سالم به آغوشم بیاد ،همینطور خــــودم در سلامتی کامل به سر ببرم همیشه😎😎

سلامتی بزرگترین نعمته بعد از رضای خـــدا ،برای تک تکتون آرزو میکنم تن سالم دل خوش داشته باشید دوستان

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

الهی همگیتون به آرزوهای خوب و قشنگتون برسین. بیایین برا هم دعا کنیم.براهم شادی،خوشبختی،آرامش بخایم از خدا. هیشکی تنها و بیکس نمونه.آرزو به دل هیشکی نمونه.دل پدرا،مادرا شاد،همه تنشون سالم و دلشون شاده شااااد