من ۱۲ روز دیگه دارم تا موعدم امروز ترشح خونی تو دستشوییم دیدم بیشتر به قهوه ای میزد ترسیدم از ظهر تا حالا فکرم مشغول برم دکتر به نظرتون ، همین یکبار دیدم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
نه دکتر نیاز نیست عزیزم ولی یه وقتایی ادما خیلی زودتر از موعدم ممکنه پریود شن مث من که ۱۰روز زودتر ...
نه اصلا
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس بهش فکر نکنم ، اگر دیدم تکرار شد میرم دکتر ، گفتم شاید از عفونت باشه گفتم از عنبرنسا استفاده کنم ولی بازم گفتم صبر کنم