2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست
چون قبلا سقط داشتم میخام زودتر بفهمم که برم زیر نظر دکتر اتفاقی نیفته واسم

نه ان شاالله که اتفاقی نمیافته😊 چون یهو الکی منفی میزنه آدمو ناامید میکنه میگم چند روز دیگه آزمایش بدین که ایشالا یه باره جواب مثبت ببینید... اما درک میکنم حس بدیه انتظار واسه جواب قطعی...😊😊 ان شاالله همین درستهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیر دلم حالت پریودی داره، ولی میترسم بیبی بزنم ۴ روز دیگه موعدمه

دقیقا منم همیجورم انگار درد پریودیم 

دوطرف سمت راستو چپ زیر شکمم انگار سنگینه تیرمیکشه درد دارم اما قبلا سینه درد داشتم حالا ندارم منم پس فردا موعدمه تست زدم منفی شد

عزیز منظورت از یک روز در میون ، یعنی تو ماه چند روز اقدام داشتید گلم منظورم تا قبل موعدت اقدام داشتی

دکترم بهم گفت پنج روز بعد از پریود تا دو روز بعد از تخمک گذاریت یک روز درمیون اقدام کن.منم همینکارو کردم

زندگیم پسرم
قبلی تو پنج هفته سقط شد ا اس ا چیه؟

٥هفته سقط شد اگه دليلك پوچ بودن بارداري و تشكيل نشدن قلب جنين بوده باشه ، آ اس آ همون اسپيرين ميدن تا قلب ايدفه تشكيل بشه 

خدايا ممنونم بخاطره معجزه اي كه برام اتفاق افتاد 🙏🙏🙏♥️♥️♥️

بچه ها من ۱۳ روز مونده تا پریودیم ولی حالا تو دستشویمم ترشحی ازم خارج شد خونی نبود ولی یک جوری بود نفهمیدم درست ،چرااا 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

بچه ها کسی نیست استرس گرفتم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بچه ها من ۱۳ روز مونده تا پریودیم ولی حالا تو دستشویمم ترشحی ازم خارج شد خونی نبود ولی یک جوری بود ن ...

چ رنگی???

اقدام داشتی?

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
چون قبلا سقط داشتم میخام زودتر بفهمم ک برم زیر نظر دکتر اتفاقی نیفته دوباره

تا موقع پریودت مراعات کن مراقب خودت باش.. 

بزار موعدت برو

مال منم  بی بیچکام همه مثبت میشد. ولی آزم اولش منفی بود فکر میکردم باردار نیستم رفتم کلی زعفرون دم کرده غلیظ و جوشونده رازیانه خوردم ک پری بیاد.. آخه بتام خیلی پایین بود... ولی باردار بودم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وای ینی سقط کردی???

نه خداروشکر😆

اگه خدا بخواد بچه ای بمونه میمونه...

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷