2777
2789
برومشاوره عزیزم بااین فکروخیال هانابودمیشی

مشاور رفتم دوماهم خونه بابام بودم تاطلاقم بدع ولی هیچ کدوم فایدع نداشت

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاور رفتم دوماهم خونه بابام بودم تاطلاقم بدع ولی هیچ کدوم فایدع نداشت

اگه واقعا تو طلاق جدی هستی مهریه ات رو بگذار اجرا

مهریه ات چطوره؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
اگه واقعا تو طلاق جدی هستی مهریه ات رو بگذار اجرا مهریه ات چطوره؟

گذاشتم ولی طلاقم نمیده مهریع مخام چکار وثتی مخاد عذابم بدع

گف باید قبول کنی 😐😐 به همین سادگی😐

بزن دهنش بابا مهریتو بزار اجرا دهنشو سرویس کن نمون با یه همچین اشغالی

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
گف باید قبول کنی 😐😐 به همین سادگی😐 بزن دهنش بابا مهریتو بزار اجرا دهنشو سرویس کن نمون با یه همچی ...

قبول نکردم دیگ حتی باش حرفم نزدم زندگیم ب این راحتی ک فک میکنی نیس گذاشتم اجرا ب جایی نرسیدم

چقد سخت😔😔😔

برام دعاکن منکه همش بش میگم طلاقم بدع اونم بخاطر بچه دارع ازم نمخاد طلاقم بدع بعدشم میگه دوستت دارم من ک باورش ندارم

گذاشتم ولی طلاقم نمیده مهریع مخام چکار وثتی مخاد عذابم بدع

به هر حال بک قدم نزدیک شدن به جدایی هست

الان هم خیانت می کنه؟

اگه بله خییییلی نامحسوس ازش مدرک جمع کن

مدارک مطمئن و معتبر

بعد تقاضای طلاق بده

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
برام دعاکن منکه همش بش میگم طلاقم بدع اونم بخاطر بچه دارع ازم نمخاد طلاقم بدع بعدشم میگه دوستت دارم ...

غلط كرده ك دوستت داره 

بگو اگ يذره مهم بودم برات همچين غلطي نميكردي😡😡

حتما عزيزدلم ،حتما دعاميكنم

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍
به هر حال بک قدم نزدیک شدن به جدایی هست الان هم خیانت می کنه؟ اگه بله خییییلی نامحسوس ازش مدرک جمع ...

مدرک ندارم شوهرمنم خیلی زرنگه باج نمیدع حتی بمن ک زنشم