2777
2789
ای جووونم سلااام دوست جونی خووودم خوبی تو دلیت خوبه😍 کم مونده هاااا تک رقمی شد تیکرت🤗🤗

سلام عزیـــــزدلــــــم. منو نی نی خوبیم. آره ۹هفته مونده. منم خیلی ذوقشو دارم دیگه نزدیکه ببینمش دستاشو بخورم 😃😃😃 تا الان خداروشکر اصلا اذیت نشدم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ب همه تعلق ميگيره ثبت نام كنيد اگ كالا برگ نداريد

سلام گلم یه سوال داشتم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
سلام.بپرس.

پدرشوهر من برای پسرش (همسرم) سهام عدالت درست کرده بود

بعد این مدارکش دست مادرشوهرمه به ما نداده 

میتونه خودش بگیره؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
پدرشوهر من برای پسرش (همسرم) سهام عدالت درست کرده بود بعد این مدارکش دست مادرشوهرمه به ما نداد ...

حساب بانکی اگر قبلا برای سهام عدالتش باز کرده باشه به حسابش ریخته میشه. 

حساب بانکی اگر قبلا برای سهام عدالتش باز کرده باشه به حسابش ریخته میشه. 

باز نکردیم اصلا

به دست ما نداده ! منم روم نشد بهش بگم!!

الان سوالم این هستش که هزینشو میتونه بگیره یا نه؟

این پستم که برای شما نبود. وای خدا خندیدما😂😂😂

جواب بده دیگههههههه😂😂😂😂😂😂

گیج شدم🤣🤣🤣🤣🤣

این پستم که برای شما نبود. وای خدا خندیدما😂😂😂

مدارکو پدرشوهرم داده بهش گفته من میبرم میدم بهشون!!

دو سال پییییش😐😐😐😐😐😐

هنوزم نداده😏

باورت میشه انقدر پررو باشه؟!

باز نکردیم اصلا به دست ما نداده ! منم روم نشد بهش بگم!! الان سوالم این هستش که هزینشو میتونه بگیره ...

برو از کافی نت بپرس. احتمالا بشه.

مدارکو پدرشوهرم داده بهش گفته من میبرم میدم بهشون!! دو سال پییییش😐😐😐😐😐😐 هنوزم نداده😏 باورت ...

عجب آدمیه. پس شما هم مثل خودش رفتار کنین و مدارکو بگیرید. رودرواسی نداره که.

سلام عزیـــــزدلــــــم. منو نی نی خوبیم. آره ۹هفته مونده. منم خیلی ذوقشو دارم دیگه نزدیکه ببینمش دس ...

قربونت برم خدارووو شکر  خوب باشی تا آخرررشم

وایسا انقدر بخوریش 

ولی حسااابی تا تو‌دلته لذت ببر دلت کلی تنگ میشه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
قربونت برم خدارووو شکر  خوب باشی تا آخرررشم وایسا انقدر بخوریش  ولی حسااابی تا تو‌دلته ل ...

جدی دلم تنگ میشه؟؟ الان چند روزه طرف پهلوی راستم اندازه حدودا دو بند انگشت برای دو ثانیه میاره بالا قشنگ برجستگیش معلوم میشه. نمیدونم پاش ه یا زانوشه. انقدر خوشم میاد😊😊

مدارکو پدرشوهرم داده بهش گفته من میبرم میدم بهشون!! دو سال پییییش😐😐😐😐😐😐 هنوزم نداده😏 باورت ...

سلام ، برای گرفتن سود سهام باید حساب بانکی بنام کسی باشه که برگه سهام عدالت بنامش هست