2821
2789
آره عزيزم تهرانم اره مى پرسى واسم لطفا الان دارم قرص مى خورم فلوكسامين بهترم ولى يهو استرس ميو فته ب ...

پس من فردامیپرسم ازش دکترش عالیه بهتون میگم عزیزم خودتونم میتونیدباهاش مقابله کنیدولی سخته این دکترازبهترینهای تهرانه مامانم گفت هرکی خاست بگوثواب داره چن سالتونه شما.

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واى مرسى . خير ببينى، من ٣١ سالمه

باشه حتمانمیدونی سراین قضیه مامانم پیرشدموهاش سفیدشدکارمون گریه بودهمش خدااین دکتررورسوندباشه عزیزم فردامیگم بهت نگران نباش خدابزرگه شب به خیر😘😘😘😭😭😭😭

باشه حتمانمیدونی سراین قضیه مامانم پیرشدموهاش سفیدشدکارمون گریه بودهمش خدااین دکتررورسوندباشه عزیزم ...

وای دستم خورداخرش اینجوری شدببخشیدخابالوهستم😂😂😂😂😂😂😂

باشه حتمانمیدونی سراین قضیه مامانم پیرشدموهاش سفیدشدکارمون گریه بودهمش خدااین دکتررورسوندباشه عزیزم ...

يك دنيا ممنون باشه هزيزم منتظرم شبت بخير فدات شم❤️💋

آره منم از بچگى مث شما بودم ولى در مورد كاشياى روى زمين ، الان ٥ ماه گلومو گرفته ول نمى كنه همش ترس ...

نه بابا هیچی نمیشه چرته

فقط چیزی که هست اینه که اعصابتو خورد میکنه آرامشتو ازت میگیره و به دنبالش مریضیای عصبی

یه چند وقت خودتو وعده بده که امتحانی بذاریشون کنار ببینی چی میشه بعد وقتی ببینی اتفاقی نمیفته کم کم بهت ثابت میشا که چرت و پرته

من خودم هر روز ناس و آیت الکرسی میخوندم و انقد بهم فشار میومد که وای نکنه بد خونده باشم برعکس جواب بدو و فلان و ....

دیگه الان هیچی نمیخونم آروم ترم

فقط در حدی که دعا میکنم خدایا خانوادم و کلا هممونو حفظ کن و سریع تمومش میکنم چون اگه لفتش بدم ادامه دار میشه و بعدشم که دیگه خودت میدونی

چی شد؟

نگم برات، از خدا خجالت مى كشم اصن، رفتم يه جا فال گرفتم پيش مامان دوستم انقد چيزاى بد گفت بهم كه حد نداره، منم كه از قبل زمينه ى وسواس داشتم يهو اوت كرد مريضيم به همين سادگى، تازه اونم از روو تاريخ تولد گفتا مثلا طالع بينى كرد واسم زنيكه احمق 

نگم برات، از خدا خجالت مى كشم اصن، رفتم يه جا فال گرفتم پيش مامان دوستم انقد چيزاى بد گفت بهم كه حد ...

عجب!

ولی خودت سعی کن حالتو بهتر کنی قرصای روانپزشکا خیلی عوارض دارن

ببین چی حالتو خوب میکنه خودتو مشغولش کن 

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
عجب! ولی خودت سعی کن حالتو بهتر کنی قرصای روانپزشکا خیلی عوارض دارن ببین چی حالتو خوب میکنه خودتو ...

همين كارو داشتم مى كردم ولى بدتر شدم مجبور شدم برم دكتر چون تا پاى خود كسى هم رفتم ولى خدا دوسم داشت واقعأ هيچى دست خودم نبود 

نگم برات، از خدا خجالت مى كشم اصن، رفتم يه جا فال گرفتم پيش مامان دوستم انقد چيزاى بد گفت بهم كه حد ...

خدا وقتی نخواهد، عمر دنیا سر نخواهد شد

گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شد

و تا وقتی نخواهد برگی از کاجی نمی افتد

و باغی از هجوم داس ها پرپر نخواهد شد

خدا وقتی نخواهد دانه ای کوچک تر از باران

گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد

و کرم کوچکی...پروانه ای زیبا...و کوهی سخت

عقیق و شیشه و آیینه و مرمر نخواهد شد

خدا وقتی بخواهد، می شود... وقتی نخواهد، نه...

گلی بازیچه ی طوفان غارتگر نخواهد شد

خدا وقتی بخواهد، غیر ممکن می شود ممکن

ولی وقتی نخواهد، واقعاً دیگر نخواهد شد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792