2777
2789
عنوان

مادرشوهر دروغ گویه من

522 بازدید | 27 پست

عاقا من زنگ زدم بهش روز مادرو بزززور بهش تبریک بگم برنداشت گوشیو من پیام دادم ک روزتون مبارک بعد دو روز بعدش زنگ زدم به پدر شوهرم گفتم من فلان روز زنگ زدم برنداشتین

مادرشوهرم امروز زنگ زده میگه من سه روزه دارم گوشیه تورو میگیرم تو عمدی برنمیداری ولی بازم گفتم بزرگی کنم زنگ بزنم بهت💩

حس میکنم خیلی... س خله یجوریش میشه 😂😂

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏

خدا شفا بده

من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت  پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم من پیششم هی ازم تعریف میکنه.تازگیا فهمیدم پشت سرم چه چیزایب که نگفته.زنیکه ی مزخرف.از چشمم افتاد😠😠

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
مادرشوهرم من پیششم هی ازم تعریف میکنه.تازگیا فهمیدم پشت سرم چه چیزایب که نگفته.زنیکه ی مزخرف.از چشمم ...

خداروشکر به ذاتش پی بردی خیییییییلی پدرسوخته ان اینا چین بوخودا😳😳😳

منم مریض شده بودم مادرشوهرم تو گروه دیده بود كه گفتم مریضم مطمءنم. ولی بعد زنگ زد گفت صدات چرا اینجو ...

میگم ک یجوریشون میشه اینا😑