2777
2789
مبارکت باشه عزززم.بزرگترین حسنش اینه که چون طرح اره کفش.خش نمیخوره

اره خوبه ولی خیلی سادس دوس دارم کفش طرح داشته باشه ولی یخورده خوشگل ترباشه🤔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروشنده گفت اونا زود خش میوفته نمیدونم والا شاید منم ببرم عوض کنم ازاونا بگیرم

عزیزم قیمت اونا چند بود؟ من چیز عمری زیاد دوست ندارم مدل ها عوض میشه برای دو سال بشه مهمون داری کنه بسه😊 من طلایی ش رو پسندیدم به نظر شما نقره ای قشنگه یا طلایی؟

فاااااطمه 😡😡😡 عکس سینی تو به من نشون ندادی  اومدی اینجا گذاشتی 😢😢😢😢😢😢

الان ازکارتنش دراوردم به نامزدم گفتم میخوام بخوابم دیگه نتونستم انلاین شم...حالاخوبه فاطمه؟اگه بده ببرم عوض کنم...توام بزار عکسشو

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزیزم قیمت اونا چند بود؟ من چیز عمری زیاد دوست ندارم مدل ها عوض میشه برای دو سال بشه مهمون داری کنه ...

نمیدونم من نقره ای میپسندم اونا فک کنم دوتاش ۴۰۰تومن بود

برای من در دسترس نیست از اونایی بگیر که  دو گوشش گل برجسته دارن

اونارو زیاد دوس ندارم🙁😭باشه ازاونا میخرم...توچن خریدی؟

چرا دوس نداری سینی الان استیل اومده دیگه  یکیش مثل برای تو  یکیشم که گل داره   یا ...

😳😳😳😳😳نمیشه یکیشوازاینابخرم یکیش ازاون گلدارا بدمیشه؟

آره یکیشو برای مهمون بگیر  یکیشم دم دستی  میشه

نه دوتا واسه مهمون میگیرم دم دستی میخوام مسی بخرم

باشه  کشتی تو منو 😫😫

خب چیکارکنم؟؟؟؟زشته واسه مهمون دوطرح مختلف بخرم؟؟؟😡😠😠😠