2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
ب خاطر تخمک گذاری هم سینه ها سفت میشه و سندروس پیش از قاعدگیه

اوف

شت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مرسی خانم ها💙💙💙

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند تا بچه داری

هیچی

کلومیفن بخر از شب سوم قاعدگی شبی دوتا بخور با لتریزول اینم مث همون بخور همون ماه حامله میشی . البته ...

یبار دیگه بگو

چی شد گیج شدم

آن شاالله دامنت سبز میشه ناراحت نباش استرس یکی از دلایل ناباروریه ب خودت روحیه بده و امیدوار باش تو ...

ممنون اجی

دو نمونه قرصه. 1: کلومیفن. 2: لتریزول دو تا رو بخر از شب سوم شروع کن از هر کدوم دوتا بخور تا شب هفتم تموم میشن دو شب بعد تا 10 روز اقدام کن حامله میشی. تا 17.18 قاعدگی میتونی اقدام کنی

سه ماهه جلوگیریم هم با قرص نبوده ک اثر بذاره

عزیزم سه ماه هنوز زوده....انشاالله که باردار شییی خیلی زود من الان ۴ ساله منتطر بچم...

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

به نظر من سر خود قرص مصرف نكن 😊 به هيچ عنوان، ممكنه بدتر صدمه بهت بزنه الكي الكي مشكل پيش بياد

برى پش دكتر چك كنه با خيال راحت 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز