2777
2789
عنوان

شوهری خشن

| مشاهده متن کامل بحث + 195658 بازدید | 94 پست
 ای بابا......... شما چه اصراری داری بگی کسایی که رابطه خشن دوست دارن بیمار روانی ان؟ واالله ...

آره والا 

جالب اینه که تنها مخالف خودشه 😂

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
تکرار میکنم کتاب خوندم چون بدونید بدون اطلاع و بدون علم ب این قضیه مشورت ندین  گفتم ک دکتر نیس ...

ببین دوست من 

رابطه جنسی به کتاب نیست 

من هم لیسانس روانشناسی دارم .یه بار هم  نگفتم کتاب خوندم. چیزی که تو کتابا هست با احساس آدما فرق میکنه 

بعضی ها دوست دارن بعضی ها دوست ندارن .زور که نیست 

و ظاهرا هم اکثریت دوست دارن. چون این خشن بودن با وحشی بودن فرق داره 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره والا  جالب اینه که تنها مخالف خودشه 😂

فک کنم شما مشکل بینایی دارید وپستای دوستان رواول تاپیک ندیدیم 

منم اگه دنباله این قضیه رو گرفتم چون رشته من بی ربط با این قضیه نیس و خواستم استاتر رو کمک کنم 

ک ب قول دوستمون ایشون مثل اینکه آقا هستن وگرنه اول تاپیک ابزار ناراحتی و‌کمک کردن ولی بعدش گفتن اینکار همسرش طبیعیه و ناراحت نیس 

وگرنه وقت میزاشتن مث بقیه دوستان و فقط میگفتن مخالفم!

بسلامت . خداحافظ

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
ببین دوست من  رابطه جنسی به کتاب نیست  من هم لیسانس روانشناسی دارم .یه بار هم  نگفت ...

کتاب میخونی و عمل نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

شاید بعضیا هم بخان تو رابطه جنسی در عین حال با چند نفر باشن ک لذت ببرن . ک میگین هر کی هر چی دوس داره!

من حرفی ندارم واقعا

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
فک کنم شما مشکل بینایی دارید وپستای دوستان رواول تاپیک ندیدیم  منم اگه دنباله این قضیه رو گرفت ...

من کجا شبیه اقایون رفتار کردم واقعا؟؟ من فقط خواستم بدونم کی شوهرش شبیه منه

منم گفتم ک اگه خودش علم داره به کارش اختلال نیست دیگه

ربطی به علم داشتن نداره منم علم دارم که وسواسیم یعنی اختلال وسواس ندارن

یه سرس نشانه ها با مدت و شدت ...تعریف شده باید کنار هم باشن تا برچسب اختلال بزنیم به این راحتی نیست

ربطی به علم داشتن نداره منم علم دارم که وسواسیم یعنی اختلال وسواس ندارن یه سرس نشانه ها با مدت و شد ...

میدونم عزیزم فاکتور های دیگم داره 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
بنظرم کسی ک س ک س خشن داره گاز میگیره جاش نمیمونه؟؟درد نداره؟؟؟ مو کشیدن درد نداره؟؟؟؟ وای بحالی ک ...

برای منم اینجوری هستش اولاش برام تعجب ودرداور بود اما خودمو وقف دادم دیگه دارم لذت میبرم تازه الان باورتون نمیشه دوست دارم مدت زمان رابطه مون از ۲۰دقیقه بشه ۱ساعت وخشن تر 

بلاخره یکیو پیدا کردم ک شوهرش شبیه شوهر منه ، بعد شما اعتراض نمیکنید؟

عزیزم یکم با خودت روراست باش، ببین اگه عرف رابطه های جنسی رو در نظر نگیری، یعنی معمول رابطه ای که خاله و دختر خاله و دوست و همسایه دارن، یه چیز خیلی نرمال و برای رفع تکلیف. خودت از این نوع رابطه اذیت میشی یا نه؟ مثلا حتی ممکنه شدتش زیاد باشه، میتونی بهش بگی یکم ملایم ترش کنه، ولی به نظر من اختلال نیست. من رابطم با همسرم خیلی خوبه. منظورم اینه که کاملا تفاهم داریم، به هم احترام میذاریم و از هر نظر اوکی ایم با هم. ولی در مورد رابطه جنسی هم اون هم من خشن دوست داریم. ولی به نظرم وسط رابطه چیزی نگو.

در جواب یه خانومی هم که گفته بودن جدیدا ارباب و برده مد شده، تازه و جدید نیس. تو ایران جدیدا شناخته شده، وگرنه خیلی وقته که وجود داره و تا وقتی با رضایت طرفین باشه، اختلال و بیماری محسوب نمیشه، ولی اگه شما صریحا اعلام کنی که اینطور رابطه رو نمیخوای و لذت نمیبری

و همسرت باز ادامه بذه به نظرم برین پیش روان شناس یا سگستراپیست