بچه ها امروز 39 روز از بارداریمه یعنی 5 هفته و 4 روز، رفتم بتا دادم باز نتیجه 12997 شد. بنظرتون جریان چیه؟ احتمال دوقلو بودن هست؟ اونایی که دوقلو باردارن بتا برا شما چند بوده؟
ولش کن ماما توبهداشت یه حرفی زده من فقط یه بار از دادم اونم واسه مطمئن شدن هروقت دکتر بهت گفت از بده دوهفته دیگم سونو میدی مشخص میشه نگران نباش به این چیزام فک نکن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزيزم شما با راهكارهاي ترنم باردارشدي؟؟ سياهدونه ينا؟؟؟ مشكلتون چي بود؟چندوقت اقدام بودين؟ ان شاء ...
سلام خانومی. برا ما چون مشکل از طرف همسرم بود اون سیاهدونه با مخلفات دیگه درست میکردم صبحها ناشتا میخورد. البته زالو درمانی هم کرد... خلاصه ترکیبی از درمانها نتیجه مطلوب رو بهمون داد
سلام شما چطوری باردار شدی عزیزم یعنی راهکارت چی بود
سلام عزيزم،من مشكل نداشتم همسرم واريكوسل داشت،هم پيش اورولوژيست رفت هم زالو درمانى كرد هم تو خونه خوردنيايى كه ميگفتن مفيده استفاده كرد مثل خرنوب و سياهدونه و ...