2777
2789
عنوان

رنگ موی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام از جلو مش داشت بعد دکوکرم کردم والان رنگ روشنه موهام قسمتای مشم روشنتر حالا ریشه دراومده ۷ ...

موهات میسوزه دیگه فعلا موهاتو نه دکلره نه مش . بزار بلند بشه اون قسمترو کوتاه کنی بعد اگ خواستی مجدد مش کن 

من سفیدم پس بهم بادنجونی بیشتر میاد 

خیلی میاد اگه سفیدی . رنگ مسی ام بهت میاد...

کلا  به سفید پوستا رنگ گرم میاد

سعی کن رنگهای سرد نذاری . کسایی ک سفید پوستن رنگ سرد چهرشونو بیحال نشون میده. 

ببخشید فرق مش با رنگ چیه ؟؟من تا حالا رنگ نکردم بلد نیستم

مش فقط قسمتهایی از تار موهاتون رو بی رنگ.میکنن با استفاده از مواد دکلره. بعد رنگ دلبخواه رو میزنن میشه رنگساژ. رنگم که فقط رنگ تنها 

موهات میسوزه دیگه فعلا موهاتو نه دکلره نه مش . بزار بلند بشه اون قسمترو کوتاه کنی بعد اگ خواستی مجدد ...

ماهگونی چی میتونم بذارم؟ بعد ماهگونی میشه باز رنچ گذاشت؟

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
مش یخی راروی چخ زمینه ای بزاریم قشنگ تره؟یعنی من موهام ۳_۴سانتی مشکی دراومده بقیه ساقه هام قهوه ای ت ...

روزمینه مشکی قشنگتره.اما مشکی طبیعی موی خام خودت . وگرنه مشکیکنی با رنگ دیگه مش در نمیاد. میتونی اول یه رنگ قهوه ای شماره سه بزاری بعد روش مش کنی دکوپاژ یخی. نقره ای

خیلی میاد اگه سفیدی . رنگ مسی ام بهت میاد... کلا  به سفید پوستا رنگ گرم میاد سعی کن رنگهای سر ...

رنگ مسی رو با چی ترکیب کنی قشنک میشه؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
مرسی عزیزم  پس من موهامو اول با سه صفر روشن کنم بعد اون رنگ رو بزنم اره؟همینکار کنم بنظرتون مث ...

نیازی به سه سفر نیس. اگه موهات خیلی زبر و ذخیمه و خیلی مشکیه سه صفر بزار. دو سه روز استراحت بده به موهدت بعد رنگ دلخواهتو بزار