پسرم به دنیا اومده هفته ای دو سه بار مادرشوهرم میان خونمون میگن دلمون براش تنگ میشه اخرهفته هم ما میریم سر میزنیم ...اینم بگم پسر من اولین نوه شونه بخاطر همین ذوق دارن ...ولی خب منم خسته میشم باید غذا بزارم تمیزی کنم شبها هم که پسرم نمیزاره بخوابم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وااای.از دست این قوم الظالمین.مادرشوهرم هرروزمیاد.پسرم که تازه دنیااومده بودصبح میومد تاظهر.بعدازظهرمیومدتاشب.بعدشامم میومد😩😩😩😩😩😤😤😤😤😤الانم حداقل روزی یه بارمیاد.همش استرس دارم الآنه که سروکلش پیدابشه.نمیخوام ریختشو ببینم😥😥😥😥
نه منم نمیگم نیان بالاخره باید نوه شون و ببینن فقط خیلی خسته میشم میگم کمتر بیان یا میان حداقل کمکم ...
تو پذیرایی ازشون سخت نگیر. شک نکن مادرشوهرت روزای تو رو گذرونده و حتی اگه به زبون نیاره میدونه برا تو هر روز مهمون داری چقدر سخته. ازشون ساده تر پذیرایی کن. وقتی هم میان بچتو بسپار بهشونو برو یه سری کاراتو انجام بده. مثلا اگه کاری بیرون خونه داری. ازشون به خاطر بودنشونو اینکه تو مدتی که نبودی مواظب نی نی ات بودن تشکر کن.