2777
2789
عنوان

از وقتی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
سختمه باور کن اونجا راحت نیستم

باور میکنم چون برا خودمم سخته

ولی الان که پسرم یکسالشه به این نتیجه رسیدم که تحمل سختی اونجا برام بهتر از این بود که سختی بچه داری و مهمونداری و ...تنهایی به دوش بکشم.

دیگه ببین به کجام رسیده که به جاریم گفتم حماقت کردم تا حالا همه چیو تنهایی به دوش گرفتم باید میرفتم اونجا تا یک دقایقی استراحت میکردم حداقل

اصلا میان بچه رو به من نمیدن همش بغلشونه قربون صدقش میرن شوهرم کمکم میکنه ولی روش نمیشه به اونا بگه ...

خب اون روز که میخوان بیان بچرو سیر نکن وقتی اومدن بهش شیر بده بگو بد غذا شده و یا بچرو خواب کن هر وقت میخوان بیان

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرروز ؟؟؟؟ نزدیکن بهت؟

اره نزدیکن بالاخره ی حرفی بهم زد خیلی بهم برخورد منم گفتم هرروز اینجایی وقت نمیکنم به کارام برسم ۳ماهه ۲بار اومده

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
اومدن سخت نگیر. ته تهش شام نیمرو یا املت بذار. شک نکن اونا هم میفهمن درگیری. به خاطر غذا و پذیراییه ...

نه منم نمیگم نیان بالاخره باید نوه شون و ببینن فقط خیلی خسته میشم میگم کمتر بیان یا میان حداقل کمکم کنن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
باور میکنم چون برا خودمم سخته ولی الان که پسرم یکسالشه به این نتیجه رسیدم که تحمل سختی اونجا برام ب ...

میدونی اونجا هم میریم بچه دست مادرشوهرمه به من میگه غذا بزار

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

وااای.از دست این قوم الظالمین.مادرشوهرم هرروزمیاد.پسرم که تازه دنیااومده بودصبح میومد تاظهر.بعدازظهرمیومدتاشب.بعدشامم میومد😩😩😩😩😩😤😤😤😤😤الانم حداقل روزی یه بارمیاد.همش استرس دارم الآنه که سروکلش پیدابشه.نمیخوام ریختشو ببینم😥😥😥😥

تیکر تولد پسر نازم  
وااای.از دست این قوم الظالمین.مادرشوهرم هرروزمیاد.پسرم که تازه دنیااومده بودصبح میومد تاظهر.بعدازظهر ...

من ازشون بدم نمیاد یعنی ادمای خوبی هستن فقط مادرشوهرم تنبله فقط میشینه بچه رو بغل میکنه بقیه کارها بامنه 

دیگه بنظرم خیلی باهاش خودمونی شدی از اول نباید میزاشتی به اینجا برسه

قبلا اینطوری نبود همیشه خودش غذا میپخت از وقتی پسرم به دنیا اومده تنبل شده 

قبلا اینطوری نبود همیشه خودش غذا میپخت از وقتی پسرم به دنیا اومده تنبل شده 

خب معلومه میشینه پای شیرینکاریای نوش 

منم باشم دوست ندارم دل بکنم

ولی اسی حداقل تمیزکاری و جمع و جور کردن که نداری اونجا

بازم فکر کنم زحمتت کمتر میشه میارزه بری ها

من ازشون بدم نمیاد یعنی ادمای خوبی هستن فقط مادرشوهرم تنبله فقط میشینه بچه رو بغل میکنه بقیه کارها ب ...

ولی من ازشون متنفرم.مادرشوهرمم هیچ کاری نمیکنه.خیال میکنه ملکه اسکاتلنده.

تیکر تولد پسر نازم  
نه منم نمیگم نیان بالاخره باید نوه شون و ببینن فقط خیلی خسته میشم میگم کمتر بیان یا میان حداقل کمکم ...

تو پذیرایی ازشون سخت نگیر. شک نکن مادرشوهرت روزای تو رو گذرونده و حتی اگه به زبون نیاره میدونه برا تو هر روز مهمون داری چقدر سخته. ازشون ساده تر پذیرایی کن. وقتی هم میان بچتو بسپار بهشونو برو یه سری کاراتو انجام بده. مثلا اگه کاری بیرون خونه داری. ازشون به خاطر بودنشونو اینکه تو مدتی که نبودی مواظب نی نی ات بودن تشکر کن. 

خب معلومه میشینه پای شیرینکاریای نوش  منم باشم دوست ندارم دل بکنم ولی اسی حداقل تمیزکاری و جم ...

اره راست میگی

توم هر وقت میخوان بیان برو خونه مادرت بگو اونجایی و استراحت کن یا اگ همسر با فهمی داری بهش بگو حالیش ...

مردا کی این چیزا حالیشون بوده!!!

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز