2777
2789

هر سال به نيت روز علي اصغر ولي هر زماني كه شد به بچه هاي بيمار  سخت كمك هزينه درمان بدم

كه اوليشو وقتي براي اولين ويزيت بارداريم رفتم مطب به خانمي كه زير نظر پزشك خودم براي بچه هاي سرطاني داشت كمك هزينه جمع ميكرد پرداخت كردم، عجب حس قشنگي داشت برام

چهل روز روزی یکی سوره الرحمن رو به نیت شهید سعیدسامانلو و ابراهیم هادی....نذر کردم بخونم و هنو چهل روز تموم نشده به حاجتم برسم ک واقعا هنو چهل روز تموم نشده بود ک باردار شدم

توروخدا واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین😭😭😭😭بابام خیللللی مهربونه😭😭😭 بابام خادمه امام حسینه😢😢😢😢یاامام حسین خودت رحمی بهش بکن😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دعا کن برام ب نی نیت حتما بگو برام دعا کنه الان تو خیلی پاکی عزیزم 

حتماسرنمازام برات دعامیکنم.برات سوره ی مریم ومیخونم 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

من تاسوعا سره یه دیگ نذری گفتم هر وقت بچه دار شدم اسمشو بذارم حسین به همون امام حسین قسم سال بعدش پسرم عاشورا به دنیا اومد اصلا هم تو اقدام نبودیم من یه مشکل داشتم عمل کرده بودم نباید تا بهبودیم بچه دار میشدم دکتر هم بهم گفته بود تنبلی داری فقط یکبار جلوگیری نداشتم حتی تا دوماه نمیدونستم باردارم چون پریودم نامنظم بود پسرم خیلی برام معجزه بود عاشق اسمش و صاحب اسمشم

بچه ها اول باید رحم پاک و گرم بشه 1.اسفند دود بدید به رحم تون 2.عنبر نسارا 3.بستن شال دور کمر همیشه حتی تو خواب 4.ماساژدادن با هر چیزی من با روغن نباتی 5.موقع پریود ی روز درمیون کاچی توش زرد چوبه دارچین و روغن محلی بریزید و داغ داغ و سرپا بخورید و بعدش راه برید زود نشینید 6.تو پریودی پیاده روی کنید خونریزی زیاد میشه اما اشکال نداره 7.از سوم ناشتا فلفل سیاه سه تا دونه تا هفتم 8.شورتم فقط و فقط نخی 9.دوغ و ماست و ترشی ممنوع 10.چای دارچین یا هل یا گلاب چای ساده ممنوع حالا همسر 1.جنسینگ 2.عرق کاسنی روزی سه استکان 3.اب هویج هفته دوبار 4.چای همسرتون علاوه بر گلاب یا هل یا دارچی زعفران داشته باشه 5.ی پیاز خورد میکنید با روغن زیتون تفت میدید تخم مرغ میریزید روش (خاگینه) ی روز در میون ناهار 6.بعد از حمام خودش با اب سرد بشوره 7.آب پرتقال هر دوتاتون 8.(معجون) داخل بستنی سنتی گردو و پسته و بادوم و کنجد و پودر نارگیل بریزید 9.شیره انگور و خرما برا صبحانه فراموش نشه در کل خوتون و همسرتون باید و بای صبحانه بخورید اینا طب سنتی بود من همش باهم انجام دادم از 29ابان دارم رعایت میکنم بعد از پریودی اصلا اصلا نزدیکی نکنید چهار روز قبل تخمک گذاری همسرتون خودش تخلیه کنه اما نزدیکی نکنید تا رحم پاک بمونه امپول ب کمپلکس 10تا امپول ب 12 15تا ویتامین دی من امپول همسر قرص فرتیل اید ده تا خودم ویتامین ای خودم و همسر روزی یکی امگا سه ی روز درمیون خودم و همسر قرص مکمل مرد و زنم داشتیم که عکساشون میزارم داروی هم برا عفونت امپول جنتامایسین پماد کیندامایسین مترونیدازول فلو کونازول و آزیترومایسین مشتروک کلومیفن دوفاستون امپول اچ ام جی واچ سی جی

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
عزیزم دعا کن برام ب نی نیت حتما بگو برام دعا کنه الان تو خیلی پاکی عزیزم 

استارتر فکر کنم عهد و نذر من برات جالب باشه. وقتی تو اقدام بودم گفتم خدا دیگه بسه من از خود خودت بچه مو میخوام با اتفاقات جورواجور امتحانم نکن من شاگرد خوبی نیستم و رفوزه میشم. به خاطر عزیز ترینت (شهادت حضرت فاطمه فکر کنم دو ماه بعدش بود) منو دیگه رد نکن. همون ماه باردار شدم و شهادت حضرت فاطمه آش نذری دادم. الانم وقتی آزمایشو و سونو میرم میگم من که به خودت سپردمش سالم و صالح تحویلم بده.

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
من تاسوعا سره یه دیگ نذری گفتم هر وقت بچه دار شدم اسمشو بذارم حسین به همون امام حسین قسم سال بعدش پس ...

منم نذر کردم بذارم عباس چون از بچگی ب ایشون خیلی علاقه داشتم اصلا اسمشون ی ابهت داشت که هروقت میگفتم اشک تو چشام جمع میشد دلم میلرزید شب قدر نذر کردم ان شاالله منم نی نی دار بشم ان شاالله خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه

منم نذر کردم بذارم عباس چون از بچگی ب ایشون خیلی علاقه داشتم اصلا اسمشون ی ابهت داشت که هروقت میگفتم ...

یه روز خیلی یهویی میفهمی بارداری و عباس میاد تو دلت. انشالله

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.